Kapınızı çalan sağlık: Blended Greens
LIFESTYLE

Kapınızı çalan sağlık: Blended Greens

Uzun zamandan beri kalbimizi çalıyor şu meret! O kadar sağlıklı ve o kadar formda duruyor ki denememek insanın kendine yaptığı bir haksızlık olur ancak! Hele renkleri! Yeşiller, sarılar, kırmızılar... Hani Miranda Kerr'in veya Gisele Bündchen'ın elinde gö

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Mart 2015

Hazırlayan: Nilüfer TÜRKOĞLU
nilufer.turkoglu@caferuj.com.tr


Günümüzde sigara ve alkol tüketmek eskisi kadar karizmatik değil, bilginize... Devir, sağlıklı beslenmek, egzersiz; mümkünse squat, aletli pilates, yoga yapmak. Eğer siz hala birinci bölgedeyseniz elinizi çabuk tutmanızda fayda var, ömrünüz gitti gidiyor, hayattan keyif almak için bağımlılıklarınızı kontrol etmeniz ve yenilenmeniz şart! Neyse ki 32 yaşında bunu fark edenlerden biri olarak son dönemin popülerlerinden biriyle randevum vardı geçenlerde! İyi ki de planı programı yapmışım da kendisiyle tanışma fırsatı bulmuşum! Çünkü yeni bir aşk kadar iyi geldi bünyeye, söylemem gerek!

İÇİNDEYMİŞİK YEŞİLMİŞİK
Detoksun yeni ismi Juice'lar, uzmanların da tavsiye ettiği ve hayatımızda mutlaka olması gereken besin kaynaklarından. Öyle ki günlük beslenme rutininizde eksik ettiğiniz bazı sebze ve meyveleri, sıvı yoluyla hem kolay hem de lezzetli şekilde almanızı sağlayan juice'larda keşfettiğim markalardan en tazesi Blended, hafif püremsi yapısı ve çeşitli tatlarıyla beş iş günüme hem renk hem de sağlık kattı. 5 gün boyunca sipariş ettiğim Blended'ları her gün bir öğün yerine koyarak içtim. Cam şişelerde servis edilen yeşil içecekler lifli. Yani ıspanağın suyunu değil, kendisini içiyorsunuz. Maruldan ıspanak sapına, armut ve muzdan pancara kadar pek çok meyve ve sebzeyi içeren içeceklerle ilgili genel bilgiler verecek olursam;

*Teslimatlar sabah 8.30-12.00 arasında gerçekleşiyor. Çok beklemiyorsunuz hemen geliyor ve tazecik mideye indiriyorsunuz.

*Üye olarak ister bir haftalık ister aylık satın alabiliyorsunuz.

*Üyeliklerde menü sadece yeşil içeceklerden oluşuryor. Eğer badem sütleri istiyorsanız, bunlar ayrıca fiyatlandırılıyor.

* Teslimatlar şimdilik sadece İstanbul içinde belli bölgelere yapılıyor.



NASIL ETKİ EDİYOR?

Günlük stresten arınmak için arada spor salonunun yolunu arşınladığım doğru ancak beslenme konusunda çok aktif bir şeyler yaptığımı düşünmüyorum. Sebze ağırlıklı yemeğe çalışsam da çabuk acıktığım için sıkça kaçamak yaptığım da doğru. Blended'ın bana gönderdiği beş günlük içecekleri her sabah kahvaltı yerine koymaya özen gösterdim. Böylece güne daha taze bir başlangıç yapmak ve sıkılan meyve ve sebze sularıyla hem hafif hem de doyurucu bir başlangıç yapmış oldum. Açlık hissi hiç oluşmadığı gibi aksine tokluk yarattığını söylemeliyim. Hem besleyici hem de enerji vericiydi. Eğer portakal, nar, havuç gibitaze meyve sularından vazgeçemeyenlerdenseniz, bu yepyeni lezzetleri de hiç yabancılamayacağınızı söylemeliyim. Her biri o kadar lezzetli yani! İlk cam şişeyle gelen merak, sonraki günlerde yeşil bir alışkanlığa dönüşüyor.

Blended Green'in detoks etkili birbirinden özel içecekleriyle sadece sağlığa değil, cilde de yatırım yaptığımı söylemeliyim. Sadece birkaç gün içinde arkadaşlarımın cildimdeki aydınlığı fark etmesi çok zaman almadı. Yani o kadar para harcayıp satın aldığmıız kremlerden çok daha etkili bir yöntem olan detoks içecekler, sağlıklı bir görünümün de garantisini oluşturuyor.

Eğer hayatınızda yepyeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız işe buradan başlayabilirsiniz. Tepeden tırnağa yenilenmek ve daha iyi hissetmek için yapmanız gereken çok basit. Devamını bırakın onlar anlatsın.

Daha fazla detaylı bilgileri buradan bualabilirsiniz:

https://www.blended.com.tr/
https://www.facebook.com/blendedgreens?fref=ts