LIFESTYLE
Yeni lezzet keşfimiz: Kuzu Kaburga Konfin
Puppa Brasserie’nin Ataköy - Marina şubesinde denediğimiz Kuzu Kaburga Konfin’i çok sevdik. Vakit kaybetmeden de mekanın şefi, Selahattin Güneysu’ya tarifini sorduk. Uzun süreli pişirme evresinden geçen yemek, evde yapmak için uygun mu, değil mi karar ver
GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Mayıs 2015
1 kişilik
Kuzu kaburga: 500 gr
Narinciye: 1 adet
Sarımsak: 5 diş
Kuru soğan:1 adet
Taze kara biber: 0,5 gr
Rozmarin: 0,5 gr
Taze kekik: 0,5 gr
Kereviz: 50,gr
Lemon grays: 0,5gr
Malzemeleri birkaç parçaya bölüp, baharatlarla harmanlayın. Tepsiye yayın.
Kuzu kaburga: 500 gr
Narinciye: 1 adet
Sarımsak: 5 diş
Kuru soğan:1 adet
Taze kara biber: 0,5 gr
Rozmarin: 0,5 gr
Taze kekik: 0,5 gr
Kereviz: 50,gr
Lemon grays: 0,5gr
Malzemeleri birkaç parçaya bölüp, baharatlarla harmanlayın. Tepsiye yayın.