Yeni lezzet keşfimiz: Kuzu Kaburga Konfin
LIFESTYLE

Yeni lezzet keşfimiz: Kuzu Kaburga Konfin

Puppa Brasserie’nin Ataköy - Marina şubesinde denediğimiz Kuzu Kaburga Konfin’i çok sevdik. Vakit kaybetmeden de mekanın şefi, Selahattin Güneysu’ya tarifini sorduk. Uzun süreli pişirme evresinden geçen yemek, evde yapmak için uygun mu, değil mi karar ver

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Mayıs 2015

1 kişilik
Kuzu kaburga: 500 gr
Narinciye: 1 adet
Sarımsak: 5 diş
Kuru soğan:1 adet
Taze kara biber: 0,5 gr
Rozmarin: 0,5 gr
Taze kekik: 0,5 gr
Kereviz: 50,gr
Lemon grays: 0,5gr

Malzemeleri birkaç parçaya bölüp, baharatlarla harmanlayın. Tepsiye yayın.
Ardından kuzu kaburgayı malzemelerin ortasına yerleştirin ve üzerini alüminyum folyo ile kapatın. 90 derece fırında, 9 saat pişirin. Sonrasında 24 saat dinlendirin. Malzemelerin buharında pişen Kuzu Kaburga Konfin'i istediğiniz çeşit pilav eşliğinde servis edin.

Afiyet olsun :)