Geleneksel parke algısı JAB’ın LVT parke serisi ile değişiyor!
LIFESTYLE

Geleneksel parke algısı JAB’ın LVT parke serisi ile değişiyor!

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Şubat 2016

Yaşam alanlarının ve moda tekstil dünyasının lüks markası JAB, "Yeni Nesil Vinil Parke" ürünü ile zeminlerin trend rotası oluyor.

Yerden ısıtmaya uygun Alman teknolojisi ile üretilen "LVT", parkenin ötesine geçen birçok özelliği barındırıyor. Ses izolasyonu sağlayan, %100 sudan etkilenmeyen, darbelere dayanıklı olan ürün kolay, hızlı ve en önemlisi tozsuz montajı ile çağımızın en çok tercih edilen üretimi.

Tüm yaşam alanları için, çeşitli ve özgün formlar sunan LVT, yenilikçi tasarımları ile zeminlerin ikonu olmaya aday!



Tasarımlarındaki ayrıcalığıyla ün kazanan JAB, konut, ofis , mağaza ve otel gibi hizmet sektöründeki couture çizgisini vinil parke koleksiyonunda da sergiliyor. 52 adet renk alternatifi ile ahşap ve mermer yüzeye en yakın dokuları ile JAB , diğer markalardan ayrılıp tasarımın her aşamasında müşterilerine heyecan duymasını sağlıyor.

Zemin Değişir; Mekan Değişir, Yaşam Değişir!

Kuru ve ıslak alanlarda kullanılmasıyla rakipsiz olan parke, yüksek oranda sürtünmeye dayanıklı ve yoğun trafiğe uygun bir ürün olarak yaşanılası zeminler yaratmak için JAB mağazaları ve bayilerinde satışa sunuldu.

ISO 14001, ISO 9001, ISO 10140-3 ve daha pek çok uluslararası belgeye sahip "LVT" sağlıklı ve hijyenik olmasıyla da dikkat çekiyor.



Tasarım Sanatı!


Yaratıcılığın Yolu Rutini Değiştirmekten Geçer...JAB, parkeden aydınlatmaya, mobilyadan perdeye kadar ihtiyacınız olan geniş bir ürün gamına sahip.

"Tasarım ve felsefe zihni keskinleştirir, hayal ise kışkırtır" düşüncesiyle yola çıkan JAB, çağdaş iç tasarımı ile size geniş bir yelpaze sunuyor. Tasarımlarının, stilleri ve renkleri ile size özgürlük veriyor. Şık ve sofistike tasarımlar ile nostaljik bir atmosfer yaratabilir, hayal gücünüzün sonsuzluğundaki dekoratif kumaşlar, duvar kağıtları ile tasarım kimliğinizi oluşturabilirsiniz.

Yaşam alanlarınızdaki rutinden kurtulun, yenilenin. Her ayrıntısını ince detaylarla şekillendiren JAB ile her zaman bir adım önce olacaksınız.

Dünya mimarlarının yakından takip ettiği JAB, her tasarımını bir sanat eserine dönüştürüyor. İçerisinde bir showroom oluşturarak mimarlara, iç mimarlara ve ev sahiplerine sonsuz bir çalışma alanı sunuyor. Bu işbirliği ile tasarımlara, kumaşlara dokunabiliyor ve hissediyorsunuz!

Yaşam alanları ve tasarım dünyasının lüks markası JAB, rafine zevklere hitap eden koleksiyonuyla tüm farklılığını gözler önüne seriyor.

"Mutlu etmek her zaman sanıldığı kadar kolay değildir".

JAB Hakkında


1946 yılında Almanya'da kurulan JAB Anstoetz dünyanın önde gelen Dekorasyon markalarından biridir. Mobilya ve dekorasyon kumaşları, duvar kaplamaları, perde rayları ve halı gibi çoklu ürün yelpazesi ile ünlüdür. JAB Anstoetz 70 yıllık kurumsal bir firma olup 80 ülke üzerinde temsil edilmektedir.

JAB Anstoetz'den grubu tarafından çalışılan markalar arasında; JAB Fabrics, Grandezza ,Soleil Bleu, Chivasso ve Carlucci di Chivasso bulunur. JAB konut, otel ve ağırlama sektörleri başta olmak üzere her zevke uygun geniş bir ürün yelpazesi sunabilmektedir.