Modern hayatta dinlendirici bir etki
LIFESTYLE

Modern hayatta dinlendirici bir etki

Modern hayatın yoğunluğunda insanın kendisiyle baş başa kalabildiği nadir alanlardan biri olan banyoların rahatlatıcı tasarımları kuşkusuz herkes için önem taşımaktadır.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Mart 2016

Banyolarda yaşam tarzı tasarlama konusunda uzman olan Creavit'in Epic banyo mobilyası gündelik hayatında oldukça sosyal, hayatı paylaşan ve zevklerinden ödün vermeyen kullanıcılar için rahatlatıcı, estetik ve fonksiyonel çözümler sunuyor.

Keskin hatları ile tasarım tarzını ortaya koyan Epic banyo mobilyası, Ahşap desenli parlak berry ve parlak beyaz renk seçenekleri ile kişilerin zevklerine de uyum sağlıyor. Tam açılan ve yavaş kapanan çekmece özelliği ile kullanım kolaylığı sağlarken, tasarımla uyumlu Led aydınlatmalı aynası ile mekanların atmosferine estetik katıyor. Banyonuzun her zaman toplu kalmasına katkıda bulunan boy dolabı da bulunan Epic banyo mobilyası ıslak mekanlara dinlendirici ve modern bir hayat tarzı taşıyor.

Güne merhaba dediğimiz ve yorgun bir günün ardından yenilendiğimiz mekanlar olan banyolara Epic banyo mobilyasının sunduğu atmosfer, kullanıcılara dinlendirici ve yenileyici etkisini sonuna kadar hissettiriyor.