Türkiye'nin radyoları artık dijitalde
LIFESTYLE

Türkiye'nin radyoları artık dijitalde

Değişen, yenilenen ve farklılaşan dünyada medya da baş döndüren bir hızla kendine yeni imkanlar aramaya devam ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Nisan 2016

Radyo yayıncılığı da bu değişimin içinde hiç kuşkusuz hem yapısal hem de biçimsel değişimler yaşıyor. Artık ne lambalı ne transistörlü radyolar var. Radyo artık sadece otomobillerde de dinlenmiyor. Hemen herkesin akıllı telefonları artık aynı zamanda birer radyo da. Yani dijital platformlar sayesinde artık her yerde ve kolayca her tür radyoya ulaşmak mümkün.

Türkiye'nin en büyük ve en köklü medya grubu Turkuvaz Medya Grubu, bu değişimin içinde yer almaya karar verdi ve radyonun dijital halini "Turkuvaz Radyolar" adı altında topladı.



Toplumun tümünü kucaklayan altı farklı radyosu ile Turkuvaz Radyolar günün 24 saati, haftanın 7 günü yayında. turkuvazradyolar.com portalından dinlenebilen radyo kanallarına ayrıca App Store ve Google Play'den indirilen uygulama sayesinde de ulaşılabiliniyor.

24 saat sizi dinleyen radyo, Radyo Turkuvaz'da Türk Pop Müziği başta olmak üzere müziğin her tarzını, en iyileri, en çok dinlenenleri, dinleyicilerine ulaştırmaya kaldığı yerden devam ederken, romantizmden vazgeçemeyenler içinse Turkuvaz Romantik'te; hem en güzel aşk şarkıları hem de hasretin - ayrılıkların eşsiz besteleri dinleyicilerle buluşuyor.

Müziğin devlerinin unutulmaz, zamansız ve hiç bir zaman eskimeyen eşsiz besteleri içinse artık Turkuvaz Efsane var. Huzurun tek adresi olacak VAV Radyo'da ise kulaktan kalbe giden yol çizilirken, hayata ve insana dair her şey bu radyoda yer bulacak.

Turkuvaz Radyolarını bir araya getiren portalda Türkiye'nin en çok izlenen haber kanalı A Haber yayınları karasal yayının yanı sıra artık dijitalde!

Sporun keyif ve heyecanını yaşatan A Spor! A Spor Radyo sayesinde, A Spor yayınlarına da, günün 24 saati ve haftanın 7 günü kesintisiz ulaşabilmek mümkün olacak.

Tek bir bütünden yola çıkan altı farklı ses; daha farklı ve geniş kitlelere ulaşıp 'Türkiye'nin Radyosu' olmak için yola çıktı…