Global Wellness Day 2016
LIFESTYLE

Global Wellness Day 2016

Global Wellness Day bu sene 11 Haziran'da KüçükÇiftlik Park'ta!

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Mayıs 2016

Bu yıl tüm dünyada beşincisi kutlanacak olan Global Wellness Day, milyonlarca kişinin yaşamını değiştirmeye hazırlanıyor!

Her yıl, Haziran ayının ikinci Cumartesi günü kutlanan Global Wellness Day, tüm dünyada "wellness" konusunda farkındalık yaratmaya adanmış tek gün. Spa/Wellness sektörünün dünyadaki öncülerinden Belgin Aksoy'un "Bir gün tüm yaşamınızı değiştirebilir" sloganıyla hayata geçirip dünyaya yaydığı Global Wellness Day, insanların 365 gün iyi olmalarını etkileyecek değişiklikler yapmaları için farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Global Wellness Day, bu yıl 11 Haziran'da tüm dünyada kutlanacak. Türkiye'deyse sahibinden.com, NG Hotels Sapanca, Unico Sigorta ve Richmond Nua Wellness-Spa'nın desteğiyle, KüçükÇiftlik Park'ta tüm gün sürecek çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Ücretsiz olarak herkesin katılımına açık etkinlikler kapsamında; uzmanlar katılımıyla sağlıklı yaşam sohbetleri yapılacak, beslenme, nefes terapileri, yoga, pilates, zumba gibi spor aktiviteleri de gerçekleştirilecek.