Babylon Soundgarden Festivali ile eğlenmeye hazır olun!
LIFESTYLE

Babylon Soundgarden Festivali ile eğlenmeye hazır olun!

Babylon Soundgarden 2016, 4 Haziran Cumartesi günü Babylon Kilyos'ta deniz kıyısında doğanın ve iyi müziğin tüm gün keyfini sürmek isteyenlerle buluşuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Mayıs 2016

Bu yıl kumsalın sıcaklığıyla bizleri ısıtmayı hedefleyen ve Doritos ana sponsorluğunda gerçekleşen Babylon Sound Garden Festivali için geri sayıma başladı!!! İstanbul'un en güzel noktalarından birinde Kilyos'da gerçekleşecek festivalin ön bilet satışlarına geçtiğimiz aylarda yapıldı. Gece hayatının önemli çekim merkezi olan Babylon Bomonti'den sonra hareket noktasını kavurucu yaz sıcağını serinletmek için değiştiriyor. Geceyle gündüzün birbirine karışacağı çok özel parti ve festivallerle bu yıl bizleri eğlenceye boğacak Babylon Kilyos'u şimdiden heyecanla bekler olduk. babylonGelenekselleşen aktiviteleriyle de bu yıl yine ziyaretçilerine festivalin tadını çıkarmaları için sayısız fırsatlar sunan Babylon Sound Garden sanatçı programını da açıkladı.

Doritos Sponsorluğunda gerçekleşecek Babylon Soundgarden'da müzikseverlerle buluşacak isimler

Festivalde bu sene; Folk müziği elektronik ritimlerle birleştiren, "Stolen Dance" ile adını duyuran Milky Chance, Max Colombie'nin özgün vokali etrafında şekillenen sevilen şarkılarıyla elektronik pop grubu Oscar & The Wolf, soul müziğe yeni bir soluk kazandıran İngiliz müzisyen ve prodüktör Jamie Woon, yaz başında yayınlanacak albümleri Fırtınayt'ın özel sahne prodüksyonuyla Büyük Ev Ablukada, Londralı enerjik indietronica grubu Is Tropical, son dönem elektronik müziğin yenilikçi isimlerinden Jacques Greene, Detroit Techno'nun önemli isimlerinden Jimmy Edgar, nu disco'nun son yıllardaki dikkat çeken ismi Tiger & Woods, dünya müziğini elektronik altyapılarla yeniden yorumlayan Débruit ve İstanbul elektronik müzik sahnesinin usta isimleri Kaan Düzarat ve Tufan Demir yer alıyor. Gün boyu devam edecek etkinliklerle ziyaretçiler festivalin tadını çıkarırken yazı karşılıyor.

JAMIE WOON TÜRKİYE'DE İLK DEFA DORITOS PRESENTS: BABYLON SOUNDGARDEN'DA

Festival ruhunu doyasıya yaşatan Doritos ana sponsorluğundaki Babylon Soundgarden, 4 Haziran Cumartesi günü Babylon Kilyos'ta yazı karşılamaya hazırlanıyor. İngiliz müzisyen ve prodüktör Jamie Woon, Türkiye'de ilk defa Doritos Presents: Babylon Soundgarden'da performans sergiliyor.

İlk olarak Burial'ın yapımcılığını üstlendiği "Night Air" adlı parçasıyla adından söz ettiren Jamie Woon, elektronik altyapılarla zenginleştirdiği vokaliyle soul müziğe yeni bir soluk kazandırıyor. Londra'da Amy Winehouse ile birlikte çalışma şansı yakalayan ve 2011'de yayınladığı ilk albümü "Mirrorwriting"in ardından Portico'nun "Living Fields" albümüne katkıda bulunan müzisyen, son olarak 2015'in Kasım ayında "Making Times" adlı albümü yayınladı.

Milky Chance, Oscar and the Wolf, Büyük Ev Ablukada: Fırtınayt, Is Tropical, Jacques Greene, Jimmy Edgar, Tiger & Woods, Débruit, Kaan Düzarat ve Tufan Demir Doritos ana sponsorluğunda gerçekleşecek Babylon Soundgarden'da Doritos, Red Bull Music Academy ve diğer sahnelerde yer alacak isimlerden bazılarını oluşturuyor.

Bu seneden itibaren Babylon Kilyos'ta düzenlenecek festival, dört farklı sahnede festival katılımcılarına gün boyu keyifli vakit geçirtiyor olacak.