Kahve Dünyası'nda lezzetli bir workshop
LIFESTYLE

Kahve Dünyası'nda lezzetli bir workshop

Şimdi kendinizi çocukluğunuzdan beri damağınızı tatlandıran, en vazgeçemediğiniz çikolatanın enfes kokusu altındaki bir atölyede, size özel yorumunuzla çikolata yaparken hayal edin.

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Mayıs 2016

Çikolatanın arkasında yıllardır saklı kalan o çok gizli formüller, en kaliteli malzemeler ve size özel ekipmanlarla verilen çikolata dersleriyle Kemerburgaz Kahve Dünyası Çikolata Atölyesi sizleri bekliyor. Çikolata ustalarının maharetlerini, bu eğlenceli ortamda anlattığı derslerle siz de kısa sürede öğrenerek bir çikolata ustası olacaksınız!



Kahve Dünyası'nın lezzet ustalığı konusunda kendini kanıtlamış nefis çikolatalarının siz de nasıl yapıldığını merak ediyor ve öğrenmek istiyorsanız bu atölye tam size göre! Atölye'de çikolata ile fıstığın muhteşem birlikteliği roche, sadeliğiyle asaletini kanıtlayan lezzet klasiği trüf, taptaze ve lezzet dolu çilek kaplama çikolata ve kendinize özel spesiyal çikolataları yapmanın keyfini yaşayacaksınız. Üstelik kendi özel yorumunuzla zenginleştirdiğiniz birbirinden lezzetli el yapımı çikolatalarınızı, özel kutularıyla sevdiklerinize de hediye edebileceksiniz.

Kahve Dünyası Atölye, Salı günleri hariç haftanın her günü Forum İstanbul Kahve Dünyası mağazasında günde iki seansla (sabah 11:00 ve akşam 18:30) gerçekleşiyor ve her bir seans ortalama 3 saat sürüyor.

Ayrıca atölyede öğrendiklerinizin keyfini evinizde de yaşamak ya da sevdiklerinize bu çok özel eğitimi hediye ederek onlarla paylaşmak isterseniz, Atölye Eğitim Kutusu'nu Forum İstanbul mağazası ve Kahve Dünyası Sanal Mağazası'ndan satın alabilirsiniz.

Kahve Dünyası Çikolata Atölyesi Takvimi

24-26-27-28 Mayıs 2016 Kemerburgaz Kahve Dünyası Çikolata Atölyesi ve Kozzy AVM Kahve Dünyası.