Sırada Sting, Enrique Iglesias, Lara Fabian var!
LIFESTYLE

Sırada Sting, Enrique Iglesias, Lara Fabian var!

Türkiye’nin ilk EXPO’su “EXPO 2016 Antalya” Sting, Lara Fabian, Enrique Iglesias gibi ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor..

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Temmuz 2016

Kültürel Etkinlikleri ile Antalya'da farklı bir yaz deneyimi yaşatan EXPO 2016 Antalya, Ağustos ayı buyunca gösteri sanatlarında devrim yaratan grup Cirque Du Soleil, romantik şarkıların buğulu sesi Lara Fabian, müzik dünyasının efsane ismi Sting, Latin pop müziğinin en sevilen ismi Enrique Iglesias ve daha birçok ünlü ismi ağırlamaya hazırlanıyor.

"Gelecek Nesiller İçin Yeşil Bir Dünya" oluşturmak mottosuyla açılan Türkiye'nin ilk EXPO'su "EXPO 2016 Antalya", kültürel etkinlikleri ile de öne çıkıyor. Dünya'nın ve Türkiye'nin en önemli sanatçı ve grupları Expo 2016 Antalya'da sahne almaya devam ediyor.

EXPO 2016 Antalya'nın Ağustos ayındaki ilk konuğu, 1989 yılından günümüze 14 solo albümü ve 10 Grammy ödülü ile müzik dünyasının efsanevi ismi haline gelen İngiliz müzisyen Sting olacak. Şimdiye kadar 100 milyona yakın albüm satışı ile rekor dinleyiciye ulaşan sanatçının aynı zamanda iki Brit, bir Altın Küre, bir Emmy ödülü ve bir TONY adaylığı bulunuyor. Müzik kariyerinin yanı sıra birçok filmde rol alan ve tecrübelerini iki ayrı kitapta toplayan başarılı sanatçı, insan haklarına olan desteği ve yağmur ormanları habitatını korumak amacıyla eşi Trudie Styler ile kurduğu Yağmur Ormanları Fonu ile de evrensel bir bakış açısına ayna tutuyor. Yıllara meydan okuyan sanatçı, 9 Ağustos Salı günü Kır Aktivite Alanı'nda saat 22.00'de başlayacak konseri ile en güzel şarkılarını Antalyalılar için söyleyecek.



16 Agustos Salı günü ise Latin Popun kralı Enrique Iglesias, saat 22:00 da Kır Aktivite alanında sahne alacak. Dünya çapında toplamda 137 milyondan fazla albüm satış rakamlarına ulaşan İspanyol şarkıcı, aktör, prodüktör ve besteci Enrique Iglesias, muhteşem sahne performansı ile EXPO 2016 Antalya'da sevenleri ile buluşmak için gün sayıyor.

Sınırları zorlayan performansları, akrobatları, renkli kostümleri ve orijinal canlı müzikleriyle dünyanın en ünlü gösteri topluluğu Cirque du Soleil, müziklerinden kostümlerine EXPO 2016 Antalya'nın çiçek ve çocuk temasınından esinlenerek özel tasarladıkları "BLÜME" isimli gösterileri ile 16 Ağustos Salı gününden itibaren Pazartesi günleri hariç haftanın her günü Kongre merkezinde Antalyalılarla buluşacak.

Şimdiye kadar 20 milyonun üzerinde albüm satışı başarısını yakalayan Belçikalı ünlü yıldız Lara Fabian ise güçlü sesi ve muhteşem yorumu ile 24 Ağustos Çarşamba günü TURKCELL Amfitiyatro'da sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

EXPO 2016 Antalya, sürpriz konserler, sergiler, uluslararası sempozyumlar, çocuk kongleri, sahne sanatları ile kentin sosyal ve kültürel hayatına renk katmaya devam ediyor.