Çay festivali başlıyor
LIFESTYLE

Çay festivali başlıyor

Türkiye hak ettiği bir festivale daha kavuşuyor. 29-30 Nisan tarihlerinde Haydarpaşa Garı’nın tarihi atmosferinde yapılacak olan 1. Uluslararası İstanbul Çay Festivali, çay severleri buluşturacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Nisan 2017

Dünyanın en çok çay tüketen ülkelerinden biri olan Türkiye, ilk çay festivalini gerçekleştiriyor. 29-30 Nisan tarihleri arasında Haydarpaşa Garı'nda gerçekleşecek olan 1. Uluslararası İstanbul Çay Festivali, çay kültürünü her yanıyla konuklarına yaşatmayı hedefliyor.

Farklı ülkelerin çaylarını tadabilme fırsatı, çay çeşitleri hakkında uzmanlarla sohbet toplantıları, uygulamalı workshop'lar ve eğlence aktiviteleri festival programında yer alacak. Marmara Babil'in organize ettiği 1. Uluslararası İstanbul Çay Festivali'nde iki gün boyunca çeşit çeşit çaylar içilecek, sohbetler edilecek, eğlence ve lezzet dolu anlar yaşanacak.

Bir lezzet şölenine dönüşecek olan İstanbul Çay Festivali'nde, sohbet toplantıları, uygulamalı workshop'lar, yarışmalar, konserler ve eğlence aktiviteleri konuklara keyifli anlar yaşatacak. Festivalin konukları aynı zamanda farklı ülkelerin çaylarını tadabilme fırsatı bulabilecek ve yeni lezzet deneyimleri yaşayabilecekler.

Festivalde, dünyadan ve Türkiye'den çay markaları, çay ile bağlantılı diğer sektör temsilcileri stant alanında çay severlerle buluşacak. Tüm çayseverleri Haydarpaşa Garı'nın tarihi ve büyülü atmosferinde çay içmeye davet eden festival, sevilen sanatçıların konserlerine ve çeşitli yarışmalara da ev sahipliği yapacak.