Stokke Xplory ile anne ve bebek dünyayı birlikte keşfediyor!
LIFESTYLE

Stokke Xplory ile anne ve bebek dünyayı birlikte keşfediyor!

1932 yılından beri mama sandalyesi, puset, ana kucağı, ev tekstilleri ve bakım ürünlerinden oluşan çocuklara yönelik yüksek kalitede mobilya ve ekipman üretimiyle tanınan Norveçli Stokke, bebek arabasında devrimsel bir tasarım olan Xplory ile tüm dünyada

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Mayıs 2017

2006 yılından bu yana yalnızca mama sandalyesi, puset, ana kucağı, ev tekstilleri ve bakım ürünlerinden oluşan mobilya ve ekipmanlarıyla ebeveyn ve bebeklerinin hayatını kolaylaştıran Stokke, çocuklarla büyüyen ürünler üretilmesi konusundaki köklü geleneğini devam ettiriyor.

Benzersiz Tasarımı ile Stokke Xplory!
Çiftler için bebeklerinin güvende olması ne kadar önemli ise Stokke için de bebeklerin kendilerini güvende ve mutlu hissetmeleri son derece önemli. Bu nedenle ebeveynlerin bebekleri ile daha iyi göz teması ve bağlantı kurmasını sağlamak için daha yukarıda bir kullanım sunan Stokke Xplory, ebeveynlerin bebekleriyle daha yakın bir ilişki kurmalarını sağlar. Sıradan bir bebek arabasında çoğu zaman bebeğin oturma yönünü değiştirmek bile mümkün olamıyorken, Stokke Xplory hem bebeğin oturma yönünü değiştirip ona annesiyle göz teması kurma imkanı sağlıyor, hem de bebek sepetinin yüksekliğini değiştirerek annenin bebeğe kolayca dokunabilmesini hatta gerektiğinde eğilip onu öpebilmesini kolaylaştırıyor. Bu sayede bebekler dışarıdayken, annesinin varlığını hissederek güvende olduğunu fark ediyor ve daha huzurlu, daha mutlu, daha sağlıklı bir gelişim gösteriyor.

Tüm Detaylar Düşünülmüş!
Ayarlanabilir yüksek koltuğu sayesinde ebeveynleri dışarıda gidilen restauran ve cafelerdeki mama sandalyesi derdinden kurtaran Stokke Xplory, her türlü iç mekana uyum sağlayan tasarımı ve kolayca döndürülebilmesi için 360° kitlenebilir döner tekerlekleri ile tüm detaylar gözetilerek tasarlanmış.

Bebeğin rüzgârda alabileceği soğuk havadan, güneşe maruz kalacağında karşılaşabileceği cilt problemlerine kadar bebeğin sağlığı ve mutluluğuna dair tüm detayları gözeten marka, opsiyonel tasarımı ile mutlu anne baba, mutlu bebek ilişkisini yaratıyor.

Farklı Oturma Pozisyonları!
Ebeveyne ya da dışarıya dönük koltuk pozisyonlarına sahip olmasının yanı sıra Xplory ayak koyma yeri ve el tutma yeri ile neredeyse sonsuz oturma pozisyonu alternatifi sunuyor. Carry cot, koltuk desteği ve kardeş ile birlikte kullanmayı sağlayan ikinci kardeş aparatı gibi aksesuarlar bebek arabasını doğumdan 15 kiloya kadar kullanılabilir kılıyor.

Ayrıntılar için tıklayınız

İlandır.