Zindelik ve hafifliğin tam zamanı!
LIFESTYLE

Zindelik ve hafifliğin tam zamanı!

Sağlıklı yaşam ve beslenme markası Juico’nun taptaze hazırlanmış yiyecek ve içecekleri günlük beslenmeye sağlık ve lezzet dolu alternatifler sunuyor. 2 günlük 'Juico Form' ile Yaz aylarında hafif, zinde ve formda olmak çok kolay.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Ağustos 2017

Juico'nun tamamen katkısız, şeker ilavesiz, alkali seviyesi yüksek juice'ları ve günlük beslenmesine alternatif olarak hafiflik ve sağlık katmak isteyenler için hazırladığı yiyecekleri; vücutta oluşan ödemi atmaya, kilo kontrolü sağlamaya, daha zinde ve hafif hissetmeye yardımcı oluyor. İçerisindeki sağlık deposu bileşenler ile kan temizleniyor ve sağlığın dışa yansıması sayesinde parıldayan bir cilt dokusu oluşuyor.

2 günlük 'Juico Form' ile Yaz aylarında daha hafif ve zinde Vücut formunu korumak, sağlıklı, zinde ve hafif hissetmek 'Juico Form' ile çok kolay. 'Juico Form', toplam 2 gün uygulanması tavsiye edilen ürünlerden oluşuyor. Sağlık ve lezzet deposu meyve, sebze ve baharatlarla hazırlanan Juice ve blendler, sağlık ve lezzet dolu yiyecekler ve tatlı isteğini bastıran sağlıklı atıştırmalıklar, günlük beslenmeye harika bir alternatif sunuyor.