Çocuklara verdiği sözü 'Silver Lockit Color' ile yeniliyor
LIFESTYLE

Çocuklara verdiği sözü 'Silver Lockit Color' ile yeniliyor

Louis Vuitton, dünyanın en zorlu insani kriziyle karşı karşıya kalan Suriyeli çocuklar konusunda farkındalık kazandırmak ve fon sağlamak amacıyla Eylül 2017’de Silver Lockit’lerin yeni versiyonu olan Silver Lockit Color bileklikleri, dünya genelindeki mağ

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Eylül 2017

Yedinci yılına giren Suriye'deki çatışma, İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana dünyada yaşanan en büyük insani ve düzen bozan kriz haline geldi. Suriye'de yaklaşık 6 milyon çocuk yardıma muhtaçken, 2.5 milyondan fazla insan Suriye sınırlarında mülteci olarak yaşıyor. Louis Vuitton gibi kurum ve kuruluşların Unicef'e verdiği desteğin eksik olması durumunda, bazı kritik ve hayati nitelik taşıyan faaliyetlerin gerçekleşememesi ve aynı zamanda Suriye'deki çocuklar ve bazı topluluklar için son derece yıkıcı sonuçlarla karşılaşılması anlamına geliyor.

UNICEF; temiz su ve yaşamsal gıdalar, ailelere maddi destek, giysi ve kış aylarında battaniye sağlanması konularında bölgede bir proje yürütüyor. Louis Vuitton müşterilerinin aldığı her bir Silver Lockit Color ile Suriye ve komşu ülkelerdeki 9 milyondan fazla çocuk ile UNICEF tarafından desteklenen programlara önemli bir finansal destek sağlanması amaçlanıyor.

Silver Lockit Color, Louis Vuitton'un UNICEF'i destekleme sözünü yenilerken, acil ihtiyaçları bulunan çocuklar için yaratılan fonu yükseltmeyi hedefliyor. Louis Vuitton'un Silver Lockit'i piyasaya sürdüğü 2016'dan dan bu yana, satılan her parça için UNICEF'e 200 USD bağış gerçekleştirildi.

LOUIS VUITTON for UNICEF projesiyle, Suriye krizinden etkilenen çocuklara ve ailelere hayat kurtarıcı insani yardım sağlanması için verilen destek 2,5 milyon USD'ı aştı. Bu çok özel işbirliği, savaş ve mahrumiyet korkularına katlanmak zorunda kalan çocuklara, umut ışığı yaratılmasına yardımcı oldu. 1890 yılında, Georges Vuitton'un en değerli eşyalarını korumak için yarattığı kilitten esinlenerek tasarlanan Silver Lockit, bir koruma sembolü niteliği taşıyor. Aynı zamanda acil ihtiyaç anlarında çocuklara destekte bulunma sözünü de bir kez daha taahhüt ediyor. Som gümüş kilitler, farklı renklerdeki (sarı, mor, pembe, cam göbeği ve siyah) bileklikler arasından seçim yapılarak kullanılabiliyor. Silver Lockit Color 250 USD fiyat ile satışa sunuluyor. Satışa sunulan her ürün için UNICEF'e 100 USD bağışta bulunuluyor.