Eko Pop konaklama
LIFESTYLE

Eko Pop konaklama

Berlin’de ekonomik bir konaklama için pop art tarzındaki iç dekorasyonu ve hip mekanlara olan yakınlığıyla ibis Styles Berlin Mitte favorimiz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Kasım 2017

Yazı: Ayça Dost

Berlin'in dinamik atmosferinde geçen capcanlı bir günün ardından aynı enerjiyi günün geri kalanında da korumak isteyenler için ideal seçim merkezi konumda bir otelde konaklamak. Biraz dinlenip akışa yeniden kapılmak adına ibis Styles Berlin Mitte seçenekler arasında en dikkat çekici olanlardan biri.

Zira otel, Alexanderplatz ve Hackesche Höfe bölgelerine yürüyüş mesafesinde yer alıyor. Tasarım odaklı bir deneyim anlayışına sahip ibis Styles, farklı üsluplar kullanarak her otelin özgün bir kimliği olmasını önceliklerine koyuyor.

Otel grubunun Mitte ayağında kullanılan objeler, mobilyalar, aydınlatmalar kısacası karşımıza çıkan her detay, markanın mutluluk, neşe ve stil sahibi dilini konuşuyor. Otelin ekonomik fiyat politikasını korumak amacıyla da bu objelerin hepsi yalın ve müşteri memnuniyetini maksimuma çıkaracak şekilde tasarlanmış.

Her katta sınırların dışına çıkan, bazen de bu dünyaya ait olmayan dekoratif objeler yer alıyor. Otelin bu her şeye açık yapısı ibis Styles'ın profesyonelliğini fazla ciddileşmeden koruması konusunda kilit bir rol oynuyor. Öyle ki grubun paylaştığı ve önem verdiği başka bir değer olan
espri anlayışı, ibis Styles Mitte'de de atlanmıyor.

Ibis Styles grubunda her otel işletmecisinin kendisine ait bir ilham defteri var ve markanın ana değerlerini de içeren bu deftere etraflarında gördükleri dikkat çekici tüm detayları kaydediyorlar. Böylece otelin eşsiz ruhuna katkıda bulunuyorlar. 2007'de kurulan ve şu an 37 ülkede 389 şubesi bulunan grubun tüm otellerinin ergonomik kullanım alanlarıyla konuklarına enerji verme felsefesiyle hareket ettiğini belirtelim.