Berna Sağlam Naipoğlu ile 24 saat
LIFESTYLE

Berna Sağlam Naipoğlu ile 24 saat

Bernaylafem İletişim ve Marka Danışmanlığı Ajans Başkanı Berna Sağlam Naipoğlu’nun yoğun iş temposunda neler oluyor?

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Kasım 2017

07.10 Güne başlar ve yoğun bir gündem beni bekler. Ama her şeyin önünde ilk ve en zevkli görevim anne olmak.

07.15 Oğlumu güne hazırlamak için öperek uyandırıp okul hazırlığına yardım ederim.

07.30 Anne, baba, çocuk kahvaltı saati.

07.45 Efe'yi okul servisine uğurlayıp kendim hazırlanmaya başlarım. Ajandamda o günkü toplantılarıma ve gideceğim yerlere göz attıktan sonra giyinmeye başlarım. Akşam katılmam gereken bir davet varsa, onun için ayrıca kıyafet hazırlar, arabama yerleştiririm. El çantamın olmazsa olmazları: Cep telefonum, cüzdanım, kartvizitlerim, makyaj çantam, dudak yumuşatıcım, güneş gözlüğüm ve parfümüm.

08.15-08.30 Evden çıkıp arabaya biniyorum. Yolda geçen zamanda gazeteleri ve akşamdan sabaha biriken mailleri okuyorum. Her salı günü beş saat boyunca üniversitedeyim. Ders verdiğim süre içinde potansiyel meslektaşlarımla buluşmak ve onlarla zaman geçirmek benim için büyük zevk. Bildiklerimi ve deneyimlerimi paylaşmaktan büyük keyif alıyorum.

09.30 Salı dışında her gün bu ofiste ekip toplantısı olur. Haftalık iş planımızın üzerinden geçeriz ve o gün yapacağımız işleri değerlendiririz. Ofis masamı çok severim. Mevsim çiçekleri, kahve fincanım, içine salatalık-limon-maydanoz konmuş suyum, çiğ bademlerim ve raw food atıştırmalarım, aile fotoğraflarım, renkli kırtasiye malzemelerim ve hoparlörüm masamın olmazsa olmazları. Kahve kokusu ve çiçek beni çalışırken çok motive eder.

13:00 Öğlen yemeği için eğer fırsat bulursam sağlıklı yemekleri tercih ederim ve genellikle ara vermeden ofiste yerim. Ama çoğunlukla yemekli toplantılarım olur.

18.00'a kadar toplantılar, işler, rutin iş günü... Eğer akşam bir iş veya katılmam gereken sosyal bir buluşma veya davet yoksa genelde 19.00'dan önce eve dönmüş olmam gerekiyor.

19.00 Oğlumu antrenmana yetiştiriyorum. O arada bir saat spor yapıyorum. Haftada bir gün pilates, bir gün zumba, beş gün tempolu yürüyüş, haftada bir gün de dans dersi alıyorum. Kendim için yaptığım en güzel şeylerden biri hem sağlıklı olmak hem de dinlenmek adına haftada iki gün masaj yaptırmak.

20.30-21.00 Akşam yemeği için tüm aile bir araya ancak bu saatlerde gelebiliyoruz. Oğlum ve eşim antrenmandan dönmüş oluyor. Hep birlikte sohbet edip günü değerlendiriyoruz. Sanırım en kıymetli saatler bunlar. Bu süre zarfında ailemizin diğer bir bireyi köpeğimiz Bobo da bizimle beraber. Bütün gün o da bu saatleri iple çekiyor; yemekten sonra bizimle oyun oynayabilecek!

22.30 Oğlumuz yatana dek birlikte vakit geçiriyoruz. Sonrasında biraz televizyon, biraz kitap okuma, sohbet derken en geç 23.30- 24.00 arası uykuya geçmeye çalışıyorum ki yeni bir gün için güç toplayabileyim. Çok yoğun bir iş temposu içinde olduğum için sağlıklı beslenmek, disiplinli spor yapmak en çok dikkat ettiğim konular arasında yer alıyor.