Harper's Bazaar 150 yaşında
LIFESTYLE

Harper's Bazaar 150 yaşında

Dünyanın ilk moda dergisi Harper’s Bazaar bu yıl 150. yılını, Harper’s Bazaar Türkiye ise 24. yaşını kutluyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Kasım 2017

Derginin Türkiye edisyonu, iki ay boyunca raflarda kalacak. Dergi, Kasım 'özel kutlama' sayısında 700 sayfa içeriği okuyucularıyla buluşturarak Türk dergicilik tarihinde bir rekor kırdı. Bu sayıda üç farklı kapak çekiminin dışında; cemiyet, sanat, sinema, moda, yeme-içme alanından 50 ünlü isimle siyah-beyaz karelerle çok özel bir çekim gerçekleştirildi.

Harper's Bazaar Türkiye, 150. yılı ise geçtiğimiz ay Spago'da çok özel bir partiyle kutladı. Partiye katılanlar arasında çekimlerde objektif karşısına geçen Serra Türker, Begüm Kıroğlu, Banu Bora Mumcu, Fatoş Yalın, Güneş Mutlu Mavituncalılar ve Cemo Rafael Çetin gibi isimlerin yanı sıra Feryal Gülman, Biricik Suden, Dilek Hanif, Esra ve Zafer Civelek, Şeyma Subaşı, Dila Tarkan, Ayşe Kucuroğlu, Sedef Orman, Menderes Utku, Ahu Yağtu ve Engin Öztürk gibi isimler katıldı.


Didem Bağrıaçık, Harper's Bazaar Genel Yayın Yönetmeni Gülen Yelmen, Yasemin Gebeş

Parti, 150 kişilik özel davetli listesine, Beşiktaş maçına ve trafiğe rağmen 300 konuğu ağırladı! Tasarım, moda ve iş dünyasından önemli isimlerin, eski kapak yüzlerinin ve moda dünyasına emeği geçen fotoğrafçıların katıldığı partide eski Şamdan müzikleriyle nostalji yapıldı. Spago'nun Michelin yıldızlı şefi Wolfgang Puck'ın menüsünden seçilen lezzetler ve Jow Flowers'ın çiçekleri geceye eşlik eden zarif detaylar arasındaydı.


Harper's Bazaar Türkiye ekibi