Modern klasikler
LIFESTYLE

Modern klasikler

Soho House İstanbul restoran, sinema, spa ve otel alanındaki yaratıcı yeniliklerle karşımızda.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Aralık 2017

Pelin Hasçalık

Nick Jones tarafından 1995 yılında kurulan Soho House, film, medya ve kreatif sektörlerinde çalışan kişilere özel bir üyelik kulübü olarak yola çıktı. Dünyadaki 13. şubesini İstanbul'da açan kulüp, farklı alanlarda sunduğu hizmetlerle keşfetmeye hala açık.

Soho House İstanbul, 87 yatak odası, terasları, spor salonu, kulüp restoran ve barları, Cowshed Spa, The Allis ve Cecconi's restoranı ve özel etkinlik alanları ile Beyoğlu'nda 19. yüzyıldan kalma Palazzo Corpi binasında konumlanıyor. Klasik İtalyan mutfağıyla kulübün tarihi binanın avlusunda yer alan Cecconi's ya da büyüleyici manzarasıyla Glass Building'in çatı katı, akşam yemeği için şehrin en popüler destinasyonlarından.

Üye olmasanız da kulübe geldiğinizde deneyebileceğiniz bir diğer alan da Cowshed Spa. Glass Building'de konumlanan Spa, cilt bakımlarından manikür ve pediküre, çeşitli vücut bakım ve masajlara kadar tüm bakım ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Beş terapi odası, iki hamamı, dört manikür alanı, Neville Barbershop ve fön barı bulunan Spa, aynı zamanda hamilelere özel bir menü de sunuyor.

'Cowshed moods' seçkileri arasından o günkü modunuza göre karar verdiğiniz yağlarla uygulanan masajı Spa'da sizi bekliyor. Burada kişisel bakımın yanı sıra doğum günü kutlaması, bekarlığa veda partisi veya kızlarla eğlenceli aktiviteler de düzenlemek mümkün.

Son olarak bahsedeceğimiz Soho House'un çatısı altındaki bir diğer bakım ise daha çok erkekleri ilgilendiriyor. Cowshed'in cilt bakım uzmanları tarafından yaratılan Neville Barbershop, eski usul erkek bakımından ilham alıyor ve klasik İngiliz berber dükkanı konseptiyle geleneğe modern bir anlayış getiriyor.