Samimi lüks
LIFESTYLE

Samimi lüks

The House markası şehrin yükselen kültür-sanat bölgesi Bomonti’de, ödüllü otel ve rezidanslarına bir yenisini ekledi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Ocak 2018

Günümüz rezidans konseptinde, samimi detayları odak noktasına alabilen mekanlar 'ev' hissi yaratabiliyor. The House markasının yarattığı yaşam biçimi ise rezidansı hem samimi hem de konforlu ve lüks kılmayı başarıyor.

Geçtiğimiz Eylül ayında hizmete giren The House Hotel Bomonti ve The House Residence Bomonti'yi ayrıcalıklı yapan şey bölgenin sosyokültürel yapısının yanı sıra elbette stil sahibi tasarımı. Öyle ki aynı binayı paylaşan otel ve rezidansın iç tasarımı İngiliz tasarım ofisi Conran + Partners imzası taşıyor.

Endüstriyel detaylar, pratik düzenlemeler, beton zeminler, doğal taşlar, mermer parçalar, sıcak mobilyalar ve özenle seçilmiş sanat eserlerinin bir araya getirilmesiyle sofistike bir atmosfer çıkıyor karşımıza. Otelde altısı süit olmak üzere toplam 51 odası, çok amaçlı bir lounge alanı ve wellness bölümü bulunuyor.

Tüm odalarda özel tasarım mobilyalar ve aydınlatmalar, yağmur duşlu mermer banyolar ve Lokum İstanbul banyo ürünleri gibi The House markasının ayrıcalıklarını yansıtan detaylar göze çarpıyor. Uzun süre kalmak isteyenler ya da seyahat ederken daha çok alana ihtiyaç duyanlar için junior süitlerde ufak bir mutfak ve oturma alanı, executive süitlerde ise ayrı bir oturma alanı bulunuyor.

Rezidanstaki 155 daire ise hem akıllı tasarımı sayesinde ferah ve samimi bir alan oluşturuyor hem de otelin sunduğu servislerle çok daha geniş bir yaşam alanına yayılıyor. Otelin lounge bölümünde misafirlere her gün açık büfe kahvaltı sunuluyor. Bu bölüm aynı zamanda toplantılar ve etkinlikler için de kullanılabiliyor. İşin organizasyon kısmını ise event ekibi ve şefler hallediyor.

Spor salonunda son teknoloji ekipmanlar, pilates ve yoga için kullanılabilen bir stüdyo ve 110 metrekarelik ısıtmalı kapalı havuz yer alıyor. Spa ise modern ve geleneksel terapileri bir arada sunuyor. The House markası aynı zamanda şehrin yoğun temposundan sıyrılıp kendimizle baş başa kalabilmemiz için hamam, sauna, buhar odaları, masaj ve cilt bakımı gibi bakımlar sunuyor.