Grace Elizabeth: Zamansız stil
LIFESTYLE

Grace Elizabeth: Zamansız stil

Grace Elizabeth, Chanel ve Versace’nin 20 yaşındaki yeni yüzü bir denim meraklısı...

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Mart 2018

"Cüretkar bir stile sahip olmak demek, korkusuzca sınırları zorlamak, sizi kimin izlediğini umursamamak demek. Hayatımda bana en çok yardımcı olan stil tavsiyesi, özgüvenin en iyi kıyafet olduğuydu.

Kişisel stil ikonlarım, Anita Pallenberg, Faye Dunaway ve Lauren Hutton. Ama hayatımda stilime en çok ilham veren kadın annem. Bazen hâlâ kıyafetlerimi o seçiyor!


Lauren Hutton

Benim ruhum 70'lere ait ve o dönemin trendlerinin geri dönüyor olması beni çok mutlu ediyor. Bence kalın kaş trendi ise bir an önce bitmeli.

Stil seçimlerimi; şık, özgüvenli, rock, gerçekçi ve cüretkar kelimeleriyle tanımlayabilirim.

Her an her yerde giyebileceğim kombin; havalı bir denim ceket (büyük bir Levi's hayranıyım), Chanel eşarp, vintage Grateful Dead tişörtü, yüksek bel Re/Done jean ve Saint Laurent botlar.

İlkbahar alışveriş listemin başında 18. yüzyıl stili Louis Vuitton frak palto yer alıyor. Aynı zamanda Chanel'in mükemmel pembebeyaz mini elbisesini de gözüme kestirdim.

Müzik listem çoğunlukla 70'lerin rock şarkıları ve 90'lar hiphop'undan oluşuyor. Bu aralar Fleetwood Mac'in 1975 albümünü dinliyorum.

Birkaç yıl önce Anneler Günü için annemin ve benim favori şarkı sözlerimizi post-it'lere yazarak bir otel odasının her yanına yapıştırdım. Ayrıca havalimanından geldiği zaman görmesi için bir pasta alıp masanın üstüne bırakmak istedim. Ancak ne yazık ki düşürdüm ve üzerindeki "Anneler Günün Kutlu Olsun" yazısı "Günün Kutlu Olsun" olarak kaldı. Ne yapalım, olan oldu!

Şu ana kadar aldığım en iyi hediye Roomba robot elektrikli süpürge. Bugünlerde evde çok vakit geçirmiyorum ama temiz bir eve gelmeyi seviyorum. Şansıma, bu robotu telefonumdaki bir uygulamadan kontrol edebiliyorum.

En sevdiğim sanatçı Salvador Dalí. Tabloları her zaman elle tutulur, keskin bir duyguya sahip.

En değerli eşyam bir pusula kolye. Seyahat etmeye başladığımda annem bu kolyeyi evin yolunu her zaman bulabilmem için verdi.

İş için gitmeyi en sevdiğim yer Mikonos. Yemekler harika, deniz hipnotize edici ve insanlar çok tatlı! Bir gün, setteki fotoğrafçı iki yaşlı balıkçıyı ve içlerinden birinin eşini bize katılmaları için çağırdı. Yerel şarkılar çaldılar, söylediler ve tüm ekip dans etti.

Her zaman papaya kremini yanımda bulundururum. Estée Lauder Advanced Night Repair Serum ve Diptyque'in Baies mumu olmazsa olmazlarım arasında.

Florida'da büyümüş biri olarak çok aktifim. Hedeflerim arasında Waialua, Hawaii'de skydiving yapmak, Avustralya'daki batık gemi Yongala'da scuba diving yapmak, Colorado Boulder Kanyonu'nda tırmanmak ve Maaya Thila, Maldivler'de köpekbalıkları ile yüzmek var.

Yıllar içinde stilim aslında çok değişmedi. Sadece şu an eski ile yeniyi bir araya getirmeyi biliyorum.