Pierre Hermé ve L’Occitane işbirliği: 86 Champs
LIFESTYLE

Pierre Hermé ve L’Occitane işbirliği: 86 Champs

Sevdiğimiz iki markanın işbirliği yapması bizde her zaman heyecan yaratıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Nisan 2018

Şimdi bahsedeceğimiz birliktelik işte tam da böyle. Kahramanlarımızdan biri, farklı tatları bir araya getirerek olağanüstü makaronlar ortaya çıkaran Pierre Hermé, diğeri ise kozmetik ürünlerine bayıldığımız L'Occitane. İlk kez iki yıl önce bir araya geldiklerinde, limitli sayıda özel bir kozmetik serisi çıkarmışlardı. Serinin beklenenin üzerinde bir ilgi görmesinin ardından yeniden bir araya gelmeleri kaçınılmazdı. Bu seferki proje çok daha büyük.


Pierre Hermé - Adrien Geiger, L'Occitane

Champs Elysées 86 numarada kapılarını açan ortak mekanları 86 Champs, adeta bir lezzet mabedi gibi tasarlanmış. Kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği, atıştırmalıklar, kokteyller ve tabii ki Pierre Hermé'nin müthiş tatlıları servis ediliyor. Ünlü şefin buraya özel yarattığı, önceki işbirliğinden yadigar üç özel makaron çeşidi de var: Bal, Ölmez Otu & Mandalina, Jasmin, Neroli & Ölmez Otu ve Greyfurt & Ravent. Ruhunuzu doyurmaya, L'Occitane en Provence'ın zengin parfüm ve krem barında devam edebiliyorsunuz.


86 Champs, Laura Gonzalez tasarımı

Mimar Laura Gonzalez'in tasarladığı mekan, her iki markanın da karakteristiklerini yansıtmakla birlikte ikisinden de farklı, yepyeni bir konsepte sahip. Paris'e gitmek için yeni bir bahaneye ihtiyacı olan varsa, buradan buyursun.