Kaia Gerber ile bir gün
LIFESTYLE

Kaia Gerber ile bir gün

Moda dünyasına ışık hızıyla giriş yapan yeni süpermodel adayı, Hudson Jeans’in yüzü için ideal günün tanımı; Malibu’daki evinde sakin zaman geçirmek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Mayıs 2018

9:00 Benim için güzel bir Cumartesi günü, alarm kurmadan güne başlamak ve saat dokuza kadar uyumakla eşdeğer. Hazırlanmam beş dakika sürse de, yataktan kalkmak tam anlamıyla bir işkence. Kalkmadan önce Instagram hesabımı kontrol edip, müzik dinliyorum. Stormzy ve Skepta en sevdiğim şarkıcılar ancak güne başlamak için Billie Eilish tarzı müzikler daha dinlendirici.

9:45 Duş aldıktan sonra yüksek bel Hudson Barbara Jean, kısa kesim bir tişört, Marc Jacobs maskara ve highlighter ile güne hazırım.

9:50 Kahvaltı benim için vazgeçilmez. Sabahları acıkmış olarak uyanıyorum ve genellikle bir bagel yiyorum.

10:30 Hafta sonumu mutlaka ailemle (Cindy Crawford, Rande Gerber ve kardeşi Presley) beraber geçiririm. Plajda bisikletle tura çıkarız ve genellikle evden çıkabilmek için Presley'nin uyanmasını bekleriz.

13:00 Café Habana Malibu'da arkadaşlarımla birlikte öğle yemeği yerim. Biftekli taco ve Küba stili muzlu tatlı, hemen sayabileceğim harika lezzetlerden. Ardından Little Beach House'a uğrarız. Malibu küçük bir şehir olduğundan gittiğiniz her yerde bir tanıdıkla karşılaşmanız mümkün.

15:30 Öğle saatlerini genellikle ödevlerime ayırırım. Malibu Lisesi'ni online programlar üzerinden tamamlamak üzereyim. Hafta içi uçak seyahatlerinde wi-fi bulamadığım için ödev yapmakta zorlanıyorum. En sevdiğim ders matematik ve matematikle ilgili her şeyden zevk alıyorum.

19:00 Makarna yemediğim bir gün olmuyor. Votka soslu penne makarna en sevdiğim ve yapmayı bildiğim tarifler arasında yer alıyor. Makarna yapmayı bilmek önemli çünkü dünyanın her yerinde rahatlıkla hazırlayabileceğiniz bir yemek; kolay, hızlı ve herkes tarafından seviliyor.

19:30 Gerber ailesi olarak kısıtlı zamanlarda bir arada olabiliyoruz. Yemeği hızlıca yedikten sonra genelde hep beraber film seyretmeyi severiz. Geçen hafta sonu anneannem de bizimleydi ve Why Him? filmini birlikte izledik. Film, kızının erkek arkadaşıyla tanışan bir babanın hikayesini işliyordu ve bu ailem için 'travmatik' bir konu olduğundan izlerken kahkahalara boğulduk.

21:00 Çoğunlukla seyahat halinde olduğum için kendi yatağımı özlüyorum ve evdeysem olabildiğince erken uyumaya çalışıyorum. Modelliğe başladığım zaman annem yatağa erken girme konusunda hayaller kuracağımı söylemişti ve ona inanmamıştım. Ancak ilk moda haftasını atlattıktan sonra ona kesinlikle hak verdim.

KAIA İÇİN OLMAZSA OLMAZLAR

"Mücevher için Beverly Hills'teki favori adresim, günlük olarak kullanabileceğim tasarımların da yer aldığı XIV Karats."

"Küçük yaşlardan beri ailemle birlikte deniz kenarında bisiklet turuna çıkarım."

"Marc Jacobs Beauty Dew Drops Coconut Gel Highlighter, makyajsızmış gibi gösteren ve severek kullandığım gizli makyaj ürünüm."

"Makarna yemediğim tek bir gün dahi yok. En sevdiğim, votka soslu penne."

"Marc Jacobs Beauty Feather Noir Ultra- Skinny Lash Discovering maskaranın ince uçlu fırçası kirpik diplerine kolayca ulaşmamı sağlıyor."

"Yüksek bel jean ile kendimi kadın gibi hissediyorum. Favorim Hudson Jeans."