Bakımda çoklu alternatif
LIFESTYLE

Bakımda çoklu alternatif

Rixos Premium Belek La Delmare Spa’nın cildi canlandırırken ruhu dinlendiren bakımları arasında öne çıkanlar

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Mayıs 2018

Pelin hasçalık

Rixos Premium Belek La Delmare Spa'yı ziyaret ettiğinizde cilt ve vücut bakımlarının yanı sıra yüksek teknolojili cihazlarla uygulanan birçok terapi çeşidiyle tanışacaksınız. Toplam 4 bin 500 metrekareye yayılan bu rahatlatıcı bölgenin en büyük farkı Klinik Spa konseptine sahip olması. Her cilt ve vücut yapısına özel kozmetik ürün seçenekleri sunan Klinik Spa bölümü; cihazlı cilt gençleştirme, lifting, vücut sıkılaştırma, selülit ve incelme uygulamaları, detoks paketleri ve sağlıklı yaşam programlarını kapsıyor. Akel Turizm Group La Delmare Spa ve Medworld Aesthetic & Medical İşletme Sahibi Elif Ural, spa özelinde merak ettiğimiz bakımları anlattı.

Caci Anti-Aging Face Treatment uygulamasının cilt üzerindeki etkileri neler?

Caci Ultimate, cerrahi olmayan yüz kaldırma sisteminin yüz tonlama işlevlerini, dünya çapında beğeni toplayan Futur-Tec sisteminin cilt yenileyen uygulamaları ile birleştiriyor. Cihaz, kırışıklıkları yumuşatmak, yüz tonlaması yapmak, el gençleştirmek ve akne lekelerini iyileştirmek için 40'tan fazla önceden ayarlanmış tedavi programı sunuyor. Epidermisi pul pul ve derin şekilde temizlemek için cilt yüzeyinde saniyede 27 bin titreşimle özel bir ultrasonik set kullanan Ultra'nın kırışıklık tarağı aplikatörü ağrısız şekilde derin çizgileri ve kırışıklıkları gideriyor. Dermal dolgu maddelerine iğnesiz bir alternatif sunan uygulamanın kalıcı etkilerini görmek için en az 5 seans öneriyoruz.

Detoks Hamam Ritüel hangi açıdan ilgi uyandırıcı?

Türk kültüründeki hamamda kese uygulaması, ölü deriyi vücuttan atmak için yapılan dünyadaki sayılı uygulamaların başında geliyor. Biz ciltten ölü deriyi atarken vücuttaki toksini de temizleyebilmek ve cildi nemlendirmek için tamamen organik peeling ve maske uygulamalarını tercih ediyoruz.

Spa'da ülkelere göre ayrışan bu terapilerden bahseder misiniz?

Çin terapileri bölümümüzde tamamı özenle seçilmiş Çinli fizyoterapistler hizmet veriyor. Sertifikalı fizyoterapistlerimizle geleneksel Çin tıbbının en önemli uygulamalarını misafirlerimize sunuyoruz. Bali, Thai ve Filipinler'e özel uygulamalarda ise yine konusunda uzman terapistlerimizle Uzakdoğu'nun dinlendirici terapilerini uyguluyoruz. Hindistan terapilerini detoks uygulamaları ile birleştiriyoruz. Hindistan, arınma uygulamaları konusunda çok başarılı bir ülke ve arınmaya yönelik tüm ayurvedik terapileri merkezimizde kişiye özel şekilde öneriyoruz. Afrika uygulamalarında ise bambu, çikolata ve kahve ile yapılan çok özel bakımlarla hizmet veriyoruz.

"Yaz aylarına doğru mutlaka uygulanmalı" dediğiniz terapiler neler?

Vücudumuzdaki toksinlerden arınmadan, kış sonrası yapacağımız bakımlardan başarılı sonuç alamayız. Öncelikle en az üç gün olmak üzere iyi bir arınma programı uygulamak şart. Kışın kuruyan cilt için nemlendirme bakımları, daha kısa sürede ve daha kalıcı bronzluk için peeling bakımları, kış boyunca kuruyan eller ve ayaklar için el-ayak spa bakımları ve en önemlisi yazın ince kıyafetler içinde daha özgüvenli hissetmek için sıkılaşma, incelme ve selülit bakımlarını öneriyoruz.