Mavi yeşil lüks
LIFESTYLE

Mavi yeşil lüks

Çoktandır gün saydığınız tatilin ucu göründü. Bodrum’da masmavi deniz, bembeyaz kumlar, yaprakların arasından süzülen güneş ışığı ile kışın tüm izlerini silmeye hazırlanın.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Haziran 2018

Yaz boyunca modadan sanata birçok alanda özel etkinliklerin gerçekleşeceği Kempinski Hotel Barbaros Bay için valiz hazırlarken, tatiliniz sırasında beklenmedik sürprizlerle karşılaşma ihtimalinizi mutlaka dikkate alın.


Bazaar kadınının Kempinski Barbaros Bay gardırobu: Louis Vuitton sandaletler ve güneş gözlüğü, Mehry Mu çanta, Eres mayo, Jacquemus hasır şapka

Ofiste geçen sonsuz saatler ve gri bir kışın ardından hak edilmiş bir tatil bizi bekliyor. Tatilden beklentiniz bembeyaz kumlu bir plajda şezlonga uzanıp, kulağınızda dalga sesleri, uzun süredir okumayı planladığınız kitapların sayfalarında kaybolmak ya da bir sonsuzluk havuzu kenarında serinlemek ise rotanızı Kempinski Hotel Barbaros Bay'e çevirebilirsiniz.

Bodrum'da, 70.000 metrekarelik arazi üzerinde, doğayla iç içe bir ortamda yer alan otelin iki adet mavi bayraklı plajı var; biri çocuklarıyla aile boyu eğlenmek isteyenler, diğeri dalga sesi hariç tüm seslerden uzaklaşıp huzur bulmak isteyen 16 yaş üstü tatilciler için ideal. Tüm kış bilgisayar başında oturmaktan çökmüş omuzlarınızı rahatlatmak, ağır çantaları taşımaktan kronikleşen boyun ağrınızdan kurtulmak için Sanitas Spa'nın deneyimli masaj terapistleri de sizi bekliyor. Lüks masaj odaları, kapalı yüzme havuzu, jakuzi, buhar odaları ve hamam hem ruhunuzdan hem de bedeninizden kışın tüm izlerini silmeye hazır. Bir yaz tatilini unutulmaz kılan detaylardan biri de yeme-içme elbette. Kempinski Hotel Barbaros Bay bu konuda da iddialı. Otel dışından misafirleri de ağırlayan beş restoranında Türk, Ege- Girit, Pan-Asya ve İtalyan mutfaklarından enfes seçenekler servis ediliyor.