COS x Studio Swine New Spring Enstalasyonu
LIFESTYLE

COS x Studio Swine New Spring Enstalasyonu

Londra merkezli moda markası COS, Studio Swine ile gerçekleştirdikleri ve dünya çapında üçüncü kez sergilenecek olan New Spring’i Şangay’daki Changning Bell Tower’da görücüye çıkartıyor. Enstalasyon 20-28 Ekim tarihleri arasında tüm ziyaretçilerine kapıla

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Ekim 2018

İçi buharla dolu baloncuklar saçarak çiçek açan bu ödüllü interaktif sanat eseri, ilk kez Nisan 2017'de COS adına Salone del Mobile Milano'da sergilendi, ardından Aralık 2017'de Design Miami'de tanıtıldı. Enstelasyon, bu sefer farklı bir ortamda, Şangay'ın merkezinde yer alan tarihi bir binada yeniden hayat bulacak.

Studio Swine ise "New Spring koleksiyonu evrensellik ve sadelik temalarını kapsayan minimal bir çalışma, böylece bir çok şekilde yorumlanabiliyor. Bu nedenle koleksiyonu farklı çevrelerde sunmak büyük önem taşı-yor. Şangay bizim için özel bir şehir. Bund bölgesindeki art deco cazibesine bürünen Çin bahçesindeki bir söğüt ağacını andırarak, manolya çiçeklerini, incileri veya küçük bir dolunayı anımsatan elementlerle bu eserimizin şehrin karakterine çok güzel bir uyum sağlayacağını düşünüyoruz." şeklinde duygularını dile getiriyor.