Kaia Gerber'in seyahat notları
LIFESTYLE

Kaia Gerber'in seyahat notları

16 yaşındaki yeni nesil top model, Cindy Crawford’ın kızı ve Omega Trésor saat koleksiyonunun yüzü Kaia Gerber, dünyadan favorileriyle Bazaar’da.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Kasım 2018

Simone Sniekers

EN UNUTULMAZ SEYAHATİM
"Ailecek gittiğimiz Pekin'deki 2008 Yaz Olimpiyatları. Sadece altı yaşındaydım ama o seyahat üzerimde öyle büyük etki yarattı ki hâlâ aklımda."

EN SEVDİĞİM YER
"Malibu, California. Orada büyüdüm, bu nedenle şehre vardığım anda kendimi evimde hissediyorum."

ÖĞLE YEMEĞİ İÇİN İDEAL ADRES
"Malibu'daki Café Habana'da arkadaşlarımla buluşmayı seviyorum. Taco'ları ve karamelize muz ile servis edilen banana split'leri çok iyi. Yemekten sonra hemen yakınlardaki Little Beach House'da bir şeyler içme şansınız da var."

EN İYİ KAHVALTI
"Favorim Beverly Hills'teki Nate'n Al. Ben kahvaltısız yapamayanlardanım, her zaman aç uyanırım ve buranın bagel'ları tek kelimeyle harika."

DAİMA BENİMLE
"Saatim Omega Trésor. Biraz erkeksi bir tarzım var, o yüzden bu klasik saati daha casual bir stille kombinlemekten hoşlanıyorum."

MAKYAJ ÇANTAMDA
"Yokmuş gibi görünen makyajı seviyorum. Gizli silahım highlighter. Şu sıralar favorim Marc Jacobs'ın Beauty Dew Drops Coconut Gel Highlighter'ı. Aynı markanın BeautyFeather Noir Ultra-Skinny Lash Discovering Mascara'sı da mini fırçasıyla çok başarılı."