Adriana Lima’nın tahtına aday: Georgia Fowler!
LIFESTYLE

Adriana Lima’nın tahtına aday: Georgia Fowler!

19 yılın ardından Victoria's Secret'a veda eden Adriana Lima'nın tahtına 26 yaşındaki model Georgia Fowler aday gösteriliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Kasım 2018

Victoria's Secret Fashion Show 2018'de son kez yürüyen Adrina Lima, veda ederken gözyaşlarını tutamamıştı. Ünlü modelin ayrılmasıyla kendisine oldukça benzeyen Georgia Fowler ön plana çıktı.


Adriana Lima

Victoria's Secret Show'da üçüncü kez podyuma çıkan 26 yaşındaki Georgia Fowler, son dönemin gözde modelleri arasında yer alıyor. İlk kez 2016 yılında Victoria's Secret şovuna katılan Fowler melek olabilmek için tam 5 yıl beklemiş. Her yıl seçmelere katılıp kabul edilmemesine rağmen pes etmediğini anlatıyor.


Georgia Fowler

Sadece bir gece birkaç saat podyuma çıkabilmek için 5 yıl içinde çok fazla ter ve gözyaşı döktüğünü belirten Fowler, melek olmaya hak kazandığında "Hepsine değdi. Umarım bunu bir daha yapabiliriz" diye bir açıklama yapmıştı.

Yeni Zelanda doğumlu olan Georgia üniversite eğitimini psikoloji üzerine yaptı. 12 yaşında keşfedilen Fowler, yıllar içinde pek çok derginin kapağında da yer aldı.