La La Land
LIFESTYLE

La La Land

Kate and Laura Mulleavy kardeşlerin 2005 yılında kurduğu Rodarte'nin giyilebilir sanat eserleri National Museum of Women in the Arts’da sergileniyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Kasım 2018

Rodarte tasarımcıları Kate ve Laura Mulleavy kardeşler kendilerini yine bir peri masalının içinde buldular: Yaptıkları giyilebilir sanat eserleri, 10 Kasım'dan itibaren Washington'daki National Museum of Women in the Arts'daki sergide yer alacak. Müze ilk kez moda tasarımcılarını bir sergiyle onurlandırıyor.

Sanat tarihi ve edebiyat okuyan kardeşler, dikiş eğitimlerinin olmamasına rağmen couture tasarımları ve alışılmadık estetikleri ile birçok ödül kazandı. Black Swan filmlerinin kostümlerini tasarlayan Rodarte, Paris Moda Haftasının en çok heyecanla beklenilen markalarından biri. Markanın ilk 13 senesini yansıtacak olan sergi, Rodarte'nin çağdaş sanat ve modadaki yerini gösterecek.

90 parça inceleyebileceğiniz sergide, markanın en çok ses getiren tasarımları var. Sergilenen parçaların yanı sıra, müzenin mağazasından, Rodarte tasarımlı objeler satın alabileceksiniz! Sergi, 10 Şubat'a kadar devam edecek.