2019’da Burçları Neler Bekliyor?
LIFESTYLE

2019’da Burçları Neler Bekliyor?

Yeni yıl için geri sayım başladı. 2019 yılının burçlar üzerindeki etkisini sizler için derledik.

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Aralık 2018

Yeni yıla sadece saatler kaldı. 2019 yılından herkesin beklentisi farklı, astrolojik olayların bu yılda nasıl etkiler yaratacağı merak ediliyor. Yeni yılın daha değişken, enerjisi yüksek olması bekleniyor. 2019 yılının burçlara göre etkilerini sizler için derledik.

Koç burcu

Yılın ilk gününde Mars, Koç burcuna geçeceğinden hızlı olaylar gelişecek. Acelecilik söz konusu olurken bu durum gerginlikler de yaratabilir. Dolayısıyla bu gelişmelerin olumlu taraflarına odaklanmak çok daha iyi olacaktır. Koç burcunun kariyerinde büyük atılımlar yaşanabilir. Kazançlı bir yılın beklediği Koç burcunun aşk hayatında da olumlu gelişmeler var. Evlilik ya da çocuk sahibi olmak gibi büyük adımlar da atılabilir.



Boğa burcu

Değişimin yüksek olacağı 2019 yılında Boğa burcundaki kişiler değişime odaklanırken biraz zorlanacak. Sonrasında ise bu değişimler hayata bakış açınızı değiştirecek. Maddi açıdan güzel beklentilerin gerçekleşeceği boğa burcu kişileri kazançlar elde edecek. Çoğunlukla seyahatlere de çıkabilirler. Aşk hayatında da olumlu gelişmeler yaşanacak olan Koç burcunu eğlenceli bir sosyal hayat da bekliyor olacak.



İkizler burcu

2019 yılı İkizler burcu için güzel şanslar getirecek. Maddi kazançların fazla olacağı burçta kariyer planlamasında girişimcilik ya da yeni yapılanmalar da söz konusu olabilir. Yine parasal konularda yatırımlar da görülebilir. Aşk hayatında farklı tanışmalar yaşanabilir ve karar vermek daha zor olabilir. Evli olan ikizler burcu kişilerin de mantığını kullanarak kararlar alması daha doğru olacaktır. Aksi durumda olumsuz sonuçlar doğurabilir.



Yengeç burcu

Değişime açık olan Yengeç burçlarının hayatlarında büyük farklılıklar yaşanacak. Özellikle bekar olanlar yeni yıl ile birlikte evlilik kapısını da aralayabilirler. İş hayatında büyük yoğunluk yaşanacak olsa da azimle çalışarak hepsinin üstesinden gelecekler. 2019 yılında Yengeç burcu kişileri beklenmedik sürprizlerle ve şanslı olaylarla karşılaşabilirler. Bu fırsatları iyi değerlendirmeleri gerekiyor.

Aslan burcu

Hareketli bir yıl geçirecek Aslan burcu kişileri, bu yoğun tempoya ayak uydurmaya çalışacak. Kariyer alanında yoğun olsalar da kendilerine çok fazla şey katacaklar. Yeni yapılanma ile karşılaşılabilir ve olumlu sonuçlarla karşılaşabilirler. Aşk hayatında da şanslı olacak olan Aslan burcu kişileri evlilik, bebek gibi kararlar alabilir. Hayatın tüm alanında karşılarına çıkan fırsatları değerlendirebilirlerse çok iyi geri dönüşler alacaklar.



Başak burcu

2019 yılında Başak burcunun sorumlulukları artacak. Özellikle ebeveyn olanlar çocuklarıyla ilgili sorumluluklarında zorlansa da sabırla üstesinden gelecek. Miras gibi konular bu burçtaki kişilerin gündeminde yer alabilir. Aşk hayatında ise iletişim sorunları yaşanabilir. Dolayısıyla ani kararlar vermemek gerekir. Güvensizlikten kaynaklanan olumsuzlukları yaşamamak için gereksiz kuruntuları bir kenara bırakması gerekir.



Terazi burcu

2019 yılında aile bağları daha da güçlenecek olan Terazi burcunda ikili ilişkiler de ön plana çıkıyor. Ev değiştirmek isteyenler taşınma işiyle ilgilenebilir. Yeni yılda uzun yolculuklar yapabileceksiniz. Sürpriz gelişmeler yaşanabilir, bu durum olumlu anlamda olacak. Evli olan kişilerde durum değişikliği meydana gelebilir. Dengeyi doğru bir şekilde kurarak olumsuzluk yaşatacak olan gelişmelerin önüne geçebilirsiniz.



Akrep burcu

2019 maddi açıdan en büyük şanslarını Akrep burcu kişilerine yaşatacak. Yatırımlara öncelik vererek elindeki parayı doğru bir şekilde değerlendirecek. İş hayatında önemli atılımlar olacak. Yeni yılda Akrep burcunun gündeminde sağlık konuları olabilir, sağlıklarına dikkat etmeleri gerekir. Eğitim konularının gündemde olacağı bu yıl da kısa seyahatler de söz konusu olabilir. Sabırlı olurlarsa bu burcun kişileri şansını fark edecek.



Yay burcu

2019 en şanslı burcu olacak. Önüne çıkan fırsatları iyi değerlendirirlerse güzel kazançlar elde edecekler. Kariyer hayatında atılımların yaşanacağı yay burcu kişilerinin cesaretli olmaları ve adım atmaları kazandıracak. Sosyal hayatının oldukça gelişeceği Yay burcu kişileri yeni insanlarla tanışabilir. Aşk hayatında da hareketlilik görülebilir. Bunun için kapıları yeniliklere açması ve özverili olmaları gerekir.



Oğlak burcu

2019 Oğlak burçları için yeniden yapılanma yılı olacak. 2018'de gündeme gelen fakat çözüme kavuşturulamayan gelişmeler yeni yılda halledilecek. Sürekli olumlu düşünmeye yer vermeli ve kararsız olmamalılar, bu sayede istedikleri fırsatları yakalayabilecekler. Oğlak burcu kişileri evlilik gibi ciddi kararlar alabilir. Ayrıca sağlık konusuna da önem vermeliler, bu sayede iyileşmeleri de hızlı olacaktır.



Kova burcu

Dileklerinin gerçekleşeceği Kova burcu kişilerinin sadece buna inanması ve bu yönde adım atması gerekiyor. 2019 yılında Kova burcu için değişim yavaş ama kararlı bir şekilde olacak, bu nedenle sabırlı olunması önemlidir. Evlilik düşünmeyen kovalar için yeni yılda bu durum değişebilir ve özgürlükçü olsalar da yuva kurma kararı alabilirler. Aile içerisinde para, miras gibi konular gündeme gelebilir, olumlu şekilde sonuçlanacaktır.



Balık burcu

2019 Balık burcu kişilerinin kariyer hayatında altın dönem yaşamalarını sağlayacak. Bu nedenle engellere takılmayarak hedefe odaklanmaları gerekir. Sunulacak fırsatlar doğru değerlendirilirse büyük atılımlar yapılabilir. Bu noktada cesaretli olarak adım atabilirler. Aşk hayatında da şanslı olacak bu burçta güzel gelişmeler yaşanacak. Evli olan balık burcu kişiler için çocuk konusu da gündeme gelebilir.