Güneşe kaçış
LIFESTYLE

Güneşe kaçış

Kış depresyonunun panzehiri, güneşli destinasyonlar. Miami’nin kuzey sahillerinde yer alan Four Seasons Hotel The Surf Club, bir kış ortası kaçamağı için mükemmel imkanlara sahip.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Şubat 2019

'SUNSHINE STATE' LAKABINI SONUNA KADAR HAK EDEN
Florida, yıl boyu eksik olmayan güneşi, palmiyeleri ve uçsuz bucaksız kumsallarıyla, kusursuz bir kış ortası kaçamağı rotası. Bir de buna bölgenin geçmişten gelen nev-i şahsına münhasır dokusunu ekleyin; işte, karşınızda yeni rüya destinasyonunuz. Miami'nin kuzey sahillerinde yer alan Four Seasons Hotel The Surf Club, 1930'larda kapılarını açtığından bu yana tüm bu unsurları altın oranda harmanlıyor.

Elizabeth Taylor, Windsor Dük ve Düşesi, Frank Sinatra, Tenessee Williams gibi isimlerin bir zamanlar müdavimi olduğu bu çok özel kulüpte 2017'de hizmet vermeye başlayan Four Seasons Hotel The Surf Club, tüm olanaklarıyla misafirlerine kusursuz bir tatil deneyimi yaşatıyor.

Positano'nun meşhur Michelin yıldızlı restoranı Le Sireneuse'ün bir şubesi de burada konumlanıyor. Menüsü, sevilen klasik yemeklerinin yanı sıra Miami'ye özel çeşitler de içeriyor. Spa'sındaki masaj ve bakım ritüelleri ise yakın mesafede yer alan Bal Harbour'da bir alışveriş maratonu ardından yorgunluk atmak için ideal.