Maxx Royal Kemer Resort'ta güneşli günler
LIFESTYLE

Maxx Royal Kemer Resort'ta güneşli günler

Berrak turkuaz renk deniz, denizden tekneyle ulaşılabilen koylar, Akdeniz’in yeşil doğası ve huzurlu atmosferi… Maxx Royal Kemer Resort eğlence programları, partiler ve renkli şovlarla unutulmaz tatillere imza atıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Mart 2019

Maxx Royal Kemer Resort özel konaklama alter natifler i, dünya mutfaklarının seçkin lezzetlerini sunan restoranları ve kişiye özel hizmetleriyle misafirlerine harika bir tatil deneyimi yaşatıyor. Kurulduğu yıldan bu yana lüks anlayışını hep bir adım ileri taşıyan tesis, doğayla uyumlu mimarisiyle ayrıca dikkat çekiyor. Profesyonel terapistlerin uyguladığı çeşitli bakım ve masaj hizmetleriyle Aven Royal Spa ve spor takviminden yastık seçimine kadar her detayı gerçekleştiren Maxx Assistant gibi sınırsız hizmetleri ile benzersiz bir tatilin kapılarını aralıyor. Ödüllü mimari tasarımı ile "Maxx Inclusive" konseptini buluşturan tesis, tasarım harikası restoranlarında kişiye özel hizmetler sunuyor.

Aağaçlarla çevrili iki koy ve 400 metre uzunluğundaki özel kumsalın tam ortasında
konumlanan Maxx Royal Kemer Resort, güneşin ve denizin tadını çıkarmak isteyenlere benzersiz bir tatil vadediyor. Middle Bay Beach, hem çocukların yüzebileceği alanı hem de sınırsız hizmetleri sayesinde ailelerin en konforlu adresi oluyor. Bembeyaz kumsalı ile masmavi denizin yarattığı kontrastlıkla göz kamaştıran Tangerine Beach ise tatil boyunca huzurlu bir plaj atmosferi sunuyor.

Azure 24'ün zengin a la carte menüsü ve kusursuz sunumlarıyla günün her saatinde buluşabilirsiniz. Mozzarella ve fesleğenin mükemmel uyumu ile Akdeniz mutfağının nefis lezzetleri Azure Italia'da misafirlerini bekliyor. Balığın başrolde olduğu şık sofralar için Azure Fish, geleneksel Anadolu ve Türk mutfağı yemekleri için ise Azure Türk tüm şıklığı ile tatilinize lezzet katmaya hazır. Her alanda olduğu gibi Black Diamond'da da eğlenceli bir atmosferle karşılanan misafirler, kayalıklar üzerine kurulu gece kulübünde sabaha kadar müziğin ritmine ortak oluyor.

Her sezon birbirinden ünlü isimlerin ve grupların şovlarına sahne olan Maxx Royal Kemer Resort, eğlence dünyasının da nabzını tutuyor. Alışılmış eğlence anlayışına bambaşka bir yön çizen Maxx Royal Kemer Resort, restoranlardan, havuzlara ve sahnelere kadar her yerde karşınıza çıkmaya hazırlanan "Vibe" ekibi ile Las Vegas'ın eğlence anlayışını Akdeniz kıyılarına taşıyor. Siz pastanede çayınızı yudumlarken yan masanızda oturan kişi Guinness Rekorlar Kitabı'na girmiş bir atlet veya Disney'den gelen bir dansçı olabilir. Maxx Royal Kemer Resort, her anı eğlence ve sürprizlerle dolu bir tatil yaşatmaya hazır… Yeni eğlence konsepti ile misafirlere birebir dahil olabilecekleri üstün bir eğlence deneyimi yaşatmak amaçlanıyor. Tesisin her noktası müzik, çekici kostümler, şov dizaynları ve video gibi görsellikler ile renklendirilip, üst düzey gustoya hitap eden sürpriz lezzetler de bu atmosfere eşlik ediyor.