Penelope Cruz'un ilham perileri
LIFESTYLE

Penelope Cruz'un ilham perileri

John Hardy’nin yüzü olan 44 yaşındaki Penelope Cruz, Pedro Almodóvar ve Holden Caulfield’a olan hayranlığını anlatıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Mart 2019

Sinir Krizi Eşiğindeki Kadınlar Karakterleri seviyorum. İlk kez genç bir kızken izlemiştim, şimdi ise yönetmeni Pedro Almodovar ailemden biri gibi. Birlikte altıncı filmimizi henüz bitirdik, daha nicelerine beraber imza atacağımızı umuyorum.

Annem Bize verdiği her şey için, güçlü ve dürüst olduğu için ona hayranım. Beni kucağına aldığında henüz 21 yaşındaydı, yani daha çok gençti. Çok yakın arkadaş olduk. Ben büyürken bir güzellik salonu vardı, orada vakit geçirmeyi ve anneme en gizli sırlarını anlatan kadınları dinlemeyi çok severdim. Şimdi başkalarının saçını kesebiliyorum ve boyayabiliyorum çünkü işte o güzellik salonunda büyüdüm.

İlginç sorular soran filmler yapmak Sinema çok güçlü olabiliyor. Wasp Network adında bir filme başlamak üzereyim, Olivier Assayas'ın yönettiği, Edgar Ramiraz ve Gael Garcia Bernal'in rol aldığı film Kübalı casusları konu alıyor. Yazın da bir ara Jessica Chastain ile birlikte casus filmi 355'i çekeceğiz. Beni bu projeye dahil ettiği için ona minnettarım; bugüne dek hep erkek başrol oyuncularının yer aldığı bir tür, beş kadın başrol oyuncusuyla hayata geçiyor.

Holden Caulfield Çavdar Tarlasında Çocuklar çok özel bir kitap ve Holden'ın zihnini okumak müthiş bir şey. Bu kitabı gençken okuduğunuzda kendinizi onunla özdeşleştirebiliyorsunuz. Salinger'ın bir dahi olduğunu düşünüyorum.

John Hardy ile çalışmak Yer aldığım her projenin değerlerimle örtüşmesi önemli. John Hardy g ibi dünyadaki varoluşları konusunda düşünceli ve sürdürülebilir bir geleceğe katkı yapan bir markayla çalışmak bu yüzden bana çok doğal geliyor. Tüm parçaları Bali'de nesilden nesle aktarılan geleneksel tekniklerle elde yapılıyor; geri dönüştürülmüş altın, gümüş ve etik biçimde elde edilen taşlar kullanılıyor. Ayrıca kadın zanaatkarları ve girişimcileri desteklemelerini de seviyorum. Klasik zincir modelleri kadınlar tarafından ailelerine refah getirmesi için geleneksel olarak işlenen bir motife sahip.

Rahibe Theresa Yaptıklarının hayranıyım. 19 yaşımdayken onunla Hinditan'da vakit geçirdim ve enerjisini kelimelerle tarif etmem imkansız. Anlatması çok güç ama onun barışçıllığı ve sakinliği kendini adamışlığıyla birleşince çok ilham vericiydi. Benimle, hayatının her günü bir başkasına yardım eli uzatmanın önemi hakkında konuşmuştu.

Prado Müzesi Madrid 'de yer alıyor ve benim en sevdiğim müze. Goya'nın inanılmaz resimlerine ve El Bosco'nun Dünyevi Zevkler Bahçesi gibi eserlere ev sahipliği yapıyor.


Prado Müzesi

Bali Sihirli bir yer; suyu, kumu, insanları... Neredeyse gerçekdışı gibi geliyor. Ubud hakikaten çok özel bir yer. Çok özel ahşap eşyalar üretiyorlar. Oradan pek çok mobilya satın aldım.

Set şakaları Seneler evvel, Johnny Depp benim için South Park'taki Noel Kakası Bay Hankey karakterinin kostümünü yapmıştı; bu şakayı meğer çok önceden planlamış. Çekimin son gününde sette bu kostümle dolaştım. Elbette insanlar beni görünce gülmekten yere yatıyordu.