Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa'da unutulmaz tatiller
LIFESTYLE

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa'da unutulmaz tatiller

Sağlıklı yaşam mottosunun günümüzde daha fazla benimsenmesinin öncülerinden olan Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, misafirlerine beslenme alışkanlıklarına yönelik olarak alkali, vejetaryen ve vegan büfe seçenekleri ile hizmet veriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Nisan 2019

Misafirlerine eşsiz doğa ve arkeolojik turlar sunan, kuş gözlemcileri ve bitki bilimi araştırmacıları için de gözde bir mekân olmaya başlayan otel, konuklarını bu turlarla bölgenin dokusunu yaşamaları için önemli bilgilerle donatıyor.

BENZERSİZ BİR LEZZET: MAVİ YENGEÇ
Misafirlerinin beslenme alışkanlıklarına önem veren Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, zengin açık büfesinin yanı sıra 6 farklı "à la carte" restoranları ile de misafirlerini ağırlıyor. Uzakdoğu, İtalyan, Hint, Ege, Türk ve deniz ürünleri mutfağı sevenleri alanlarında uzman olan şeflerinin hazırladığı lezzetleriyle mutlu ediyor.

Bölgeye özel benzersiz bir lezzet olan 'mavi yengeç' ise otelin deneyimli mutfak ekibi tarafından özel bir pişirme yöntemi ile hazırlanıyor.

HILTON DALAMAN SARIGERME RESORT & SPA CARETTA CARETTA'LARA YUVA OLUYOR
Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa'nın uzun sahili aynı zamanda deniz kaplumbağası caretta caretta'larında evi. Dünyada soyu tükenmekte olan canlılar listesinde yer alan bu deniz kaplumbağaları 25-30 yıl sonra erginleşip yuva yapmak için doğdukları kumsala gelirler. Bu sebeple Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, caretta caretta'ların korunarak, güvenli üremesi amacıyla sahilinde bu konuyla ilgili özel bir devriye ekip bulunduruyor ve caretta caretta yuvalarını keşfedip bu alanı özel olarak çevreliyor.

ÇOCUKLAR İÇİN YEPYENİ DENEYİMLER
Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa yetişkinlere lüks ve konforu sunarken küçük misafirlerini de unutmuyor. Otelde çocuklu aileler için geliştirilen alanlardan ilki "Kids Paradise". Bu rengârenk çocuk cennetinde küçük misafirler; sabun, cupcake, kukla yapımı gibi eğlenceli ve öğretici aktivitelerin gerçekleşeceği atölyelerin yanı sıra; x-box futbol, kar partisi ve daha birçok eğlenceli oyun ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaklar. Küçüklerin katılımı ile sahnelenen Carpi'nin Maceraları konulu kostümlü Müzikal Show büyük küçük tüm misafirlerin beğenisini topluyor.

Çocukların keyifli vakit geçirebileceği bir başka alan ise Carpi Kidz Paradise. 4-12 yaş grubundaki çocuklara hitap eden Carpi Kidz Paradise'da açık ve kapalı aktivite odaları, kapalı sineması, bebek oyun ve uyku odası, mini amfi tiyatrosu ve açık oyun alanlarından oluşan pek çok etkinliğe yer veriliyor.

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, çocuklar ve gençler için oluşturulan "PriveTeen Club" ile de eğlenceli ve yaratıcı günlük aktivitelere ev sahipliği yapıyor.Gençler, gündüz açık alanda yapılan spor aktivitelerinin dışında, "Teenager Kulübü" olan "Prive Teen"de zihinsel, sanatsal ve eğlenceli faaliyetlerde bulunabiliyor.

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa'da çocuklar kadar doğaya dönmek isteyen yetişkinlerin de ilgisini çeken bir diğer alan ise mini bir çiftlik olan Carpi's Farm. Aileler çocukları ile birlikte özel bir peyzajla tasarlanan Carpi's Farm içerisinde birçok çiftlik hayvanını görebiliyor.

VÜCUDUNUZU VE ZİHNİNİZİ YENİLEME ZAMANI
Bölgenin en büyük Spa'sı olan Elysion Spa'da, vücudunuzu ve zihninizi yenileyeceksiniz. İsmini ve konseptini Roma ve Helen kültüründen alarak Helenistik dönemin büyüsünü günümüze taşıyan Elysion Spa'da Uzakdoğu'nun egzotik atmosferi Türk gelenekleriyle birleştiriliyor. Vücudu toksinlerden arındıran terapiler, besleyici masaj bakımları ve bölgesel peeling uygulamaları; dünya masaj literatüründeki masaj teknikleri ve terapi yöntemleriyle özel eğitimli Türk ve Balili profesyonel bir ekip tarafından yapılıyor. Ayrıca spa deneyimini kendi özel odasında yaşamak isteyen misafirler için de Honeymoon Dublex Suitler bulunuyor.

Otelin Spa alanı sadece yetişkinlere hizmet vermekle kalmayıp küçük misafirleri için de Spa for Kids konsepti ile hizmet veriyor. Çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirmek isteyen aileleri de unutmayan Elysion Spa 6 bin metrekarelik dev bir alanda huzur ve eğlenceyi bir arada sunuyor.