Kate Hudson'un mutlu ve doğal markası: Happy x Nature
LIFESTYLE

Kate Hudson'un mutlu ve doğal markası: Happy x Nature

Yakın zamanda 3. kez anne olan ünlü oyuncu Kate Hudson, kendi moda markası Happy x Nature'u piyasaya çıkardı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Nisan 2019

Kate Hudson'ın yeni giyim hattı "Happy x Nature" hızlı moda alışkanlığınızı değiştirmek için ortaya çıktı. 39 yaşındaki aktris şık ve sürdürülebilir ürünlerden oluşan Happy x Nature için "Her zaman bunu yapmak istemişimdir" diyor.

Kate Hudson özgeçmişine "moda tasarımcısı" etiketini de ekleyebilir. Oyuncu ve girişimci, ilk kez hazır giyim ürün grubu özgür ruhlu West Coast tarzını yansıtan Happy x Nature'ı hazırladı. Çevre dostu moda markası, straplez bir puantiyeli elbiseden çiçekli bir tuluma kadar zahmetsiz yazlık parçalarla dolu.

İlk bakışta bu koleksiyonun çok "Kate Hudson" olduğu görülüyor. Hudson, sürdürülebilir bir marka oluşturmanın gerçekten zor olduğunu itiraf ediyor. "Karbon ayakizini olabildiğince düşük tutmaya çalıştık" diyor doğal elyaflardan yapılan giyim etiketinde bile. Zaman geçtikçe şirketin sürdürülebilirliğini arttırmayı umuyor.

"Umarım bu o kadar başarılı olur ki her marka bir şeyleri yeniden düşünmeye başlar. Artık modada bir sorumluluk gibi görünüyor. "Açıkçası Hudson suçlamaya liderlik etmeye hazır.