Hünkan Tellioğlu ile 24 saat
LIFESTYLE

Hünkan Tellioğlu ile 24 saat

Nu markasının kurucusu ve kreatif direktörü Hünkan Tellioğlu şehirde geçen bir gününü anlatıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Nisan 2019

Her sabah 08:00-08:30 arası uyanır, güne spor ve kızımla başlarım. Birlikte kahvaltı ve akşam yemeği önemli bir ritüel. Günlük toplantı ve görüşme programımı gözden geçirir, hazırlanırım. Her ne kadar kıyafet seçimimi belirlemese de, o güne dair ne hissettiğimi muhakkak bir detaydan yakalarsınız.

Kahvemi içerken haberlere göz gezdirir 09:45 gibi evden çıkarım. Çoğu insanın aksine İstanbul'da araba kullanmayı seviyorum. Bunda araba tutkumun da etkisi var tabii. Yolda Radyo 3 dinlerim, çok sevdiğim bir şey çaldığında ise bitene kadar yolu uzatırım ama muhakkak en geç 10:30 gibi ofiste olurum.

13:00'e kadar programımı finans ve tasarım grubu ile yapılan çalışmalarla geçiririm. Beni bekleyen süreçleri öncelikli halletmenin gün içindeki tüm akışı hızlandıracağına ve daha verimli sonuçlar yaratacağına inanıyorum.

Öğle yemeği, 13:30'da ekiple bir araya gelmeyi ritüel kıldığım bir alışkanlığım. İş saatleri içinde, iş dışındaymış gibi onlarla beraber olabilmenin her iki taraf için de önemli bir motivasyon olduğuna inanıyorum. Çoğunlukla hafif bir menü tercih ederim ama arada bir karbonhidratın ağırlıkta olduğu kaçamakları severim.

14:30 sonrası misafirim, yurtdışı ekipler ile konferansım veya şirket dışı bir toplantım yoksa kreatif ekip ile çalışmaya devam ederim. Sonrasında muhakkak provalar programa dahil olur. Çeşitli konular nedeniyle çok fazla bölünebildiğinden, bazen de tek bir model üstünde yaptığımız uzun kavgalar yüzünden 3-4 saat sürdüğü de olur. Hangi çalışma içerisinde olduğum fark etmez, 17:30 çay saatimdir.

East India Cinammon Spice ve Kamasutra yorgunluğumu alır, dinginleşmemi sağlar. Uzakdoğu dövüş sporları yıllardır hayatımda önemli bir yer kaplıyor. Ofisimde çok sevdiğim ve özenle oluşturduğum bir spor alanım var. Yoğun iş temposunda planlamayı başarabilirsem muhakkak bir saatimi ayırırım. Özel bir antenmanım varsa ofisten 18:00 gibi çıkarım.

Bu da eve ancak 21:00 gibi dönebilmem ve gecenin geri kalanında dinlenmem demek. Aksi takdirde 19:00'dan önce ofisten çıkmamayı tercih ederim. 19:30 gibi evde olurum. Ailece akşam yemeği ve kızımın uyku saati öncesi onunla geçirilen bir saat hiç değişmez. Akşam bir programımız varsa da sadece yemek kısmı iptal olur. Maçka'da yaşamayı çok seviyorum, Maçka Parkı'nın arka bahçem gibi olması duygusuna da bayılıyorum. Günü bitirmeden önce, 22:00-22:30 arası köpeğimle yürüyüş yaparım.