Glens İstanbul menüsü yenilendi
LIFESTYLE

Glens İstanbul menüsü yenilendi

İstanbul’da iyi yemek, iyi müzik, iyi ambiyansın buluşma noktası Glens İstanbul, sezonu mevsim lezzetlerinin başrolde olduğu yeni menüsüyle karşıladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Mayıs 2019

Nişantaşı, Abdi İpekçi Caddesi'nde açıldığı günden bu yana şehrin popüler buluşma noktası olan Glens İstanbul sezonu yeni tatlarıyla açtı. Sunumları ve lezzet dokunuşları ile gastronomi dünyasının önde gelen isimlerinden olan Executive Chef Bahadır Abul öncülüğünde yenilenen menüde mevsiminde lezzetler ve iştah kabartan brasserie seçenekleri öne çıkıyor. Formuna özen gösterenler ve salata sevenler için her damak zevkine uygun alternatifler de yeni menüde kendini gösteriyor.

Pancar ve Akdeniz yeşillikleri ile harmanlanan siyah ve beyaz kinoalı Beetroot Quinoa; turp, Akdeniz yeşillikleri, cherry domates eşliğinde ızgara somonlu Grill Salmon; lor peyniri ve cherry domatesle lezzetlendirilen taze semizotlu Curd Cheese Purslane; mevsim domatesleri, Ricotta peyniri ve özel sosuyla dolgun bir tat yaşatan Tomato Salad; roka, cherry domates ve parmesanla sunulan Artichoke Salad, Glens İstanbul'da yeni sezonun keyfini yaşatan salatalar arasında.

Keyifli öğle yemekleri, akşamüstü atıştırmalıkları ve hızla bir şeyler yemek isteyenler için menüye eklenenlerde ise Akdeniz yeşillikleriyle servis edilen Parmesan peyniriyle fırınlanmış enginar Oven Roasted Artichoke, et severlerin gönlünü kazanan Beef Short Ribs Sandwich, özel peynir soslu, trüf yağlı, fesleğenli ve enginar kalbiyle benzersiz bir lezzet senfonisi yaşatan Artichoke Pizza gibi birçok seçenek dikkat çekiyor.

İtalyan mutfağının seçkin lezzetlerinin, Türk ve Akdeniz dokunuşlarının çarpıcı yorumlara dönüştüğü spesiyalleriyle yeme-içme dünyasında fark yaratan Glens İstanbul, "iyi yemek" anlayışında yenilenen menüsünü ve yeni sezonun keyfini keşfe davet ediyor.