Mavinin tüm tonları: Kempinski Hotel Barbaros Bay
LIFESTYLE

Mavinin tüm tonları: Kempinski Hotel Barbaros Bay

Herkes için seyahatin farklı bir amacı var. Sonsuz seçenekler arasında Kempinski Hotel Barbaros Bay, Bodrum Barbaros Koyu’nda daima akıllarda kalacak bir “yolculuk” vadediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Haziran 2019

Günün farklı saatlerinde Ege mavisinin eşsiz tonlarını izleyebileceğiniz muazzam bir koyda, 700.000 metrekarelik arazi üzerine kurulu Kempinski Hotel Barbaros Bay'de, baş döndürücü bir manzaraya karşı konumlanan odalar ve bembeyaz kumlu plajlar sonsuza kadar bu ortamda kalma hissi yaratıyor. Gün boyu özel servisin olduğu, kristal berraklığındaki sulara açılan Mavi Bayraklı plaj; Aile Plajı ve Sessiz Plaj olarak ikiye ayrılıyor. Böylece hem çocuklu aileler, hem de kendini doğanın sessiz harmonisine bırakmak isteyenler için mükemmel ambiyans sunuluyor. Sadece 16 yaşından büyüklerin faydalanabildiği Sessiz Plaj'da hepimizin hayatının tam ortasında olan ve biraz olsun uzaklaşmak istediğimiz cep telefonları da kullanılmıyor. Böylece kendinize, tamamen doğanın akışına bırakabileceğiniz bir süre hediye etmiş oluyorsunuz.

Kempinski'nin tüm dünyadaki prestijli mutfağı ise Barbaros Bay'de bu kez Türk, Ege-Girit, Pan-Asya ve İtalyan mutfaklarıyla bir araya geliyor. Misafirler, Türkiye'nin farklı bölgelerinden seçeneklerin de yer aldığı etkileyici bir gastronomi deneyimi yaşıyor. Otelde konaklamıyorsanız bile bu restoranlar Bodrum'da mutlaka uğramanız gereken adreslerden.

Kışın yorgunluğundan hem zihnen hem bedenen uzaklaşabilmek için 5500 metrekare alana yayılmış Sanitas Spa doğru seçim. Lüks masaj odaları, kapalı yüzme havuzu, jakuzi, Türk Hamamı, sauna ve buhar odaları lüks bir spa deneyimi vadediyor. Tüm yaz özel etkinliklerin olacağı Kempinski Hotel Barbaros Bay'de modadan sanata uzanan beklenmedik sürprizlere de hazır olun deriz.