Sarayda yaz zamanı
LIFESTYLE

Sarayda yaz zamanı

Göz alıcı dekorasyonu, mükemmel konumu, büyüleyici manzaraları, ve geniş bahçeleri ile görkemli bir sarayın lüks ve ihtişamını yansıtan Titanic Mardan Palace’ın vadettikleri bunlarla sınırlı değil.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Haziran 2019

Maldivler'den getirilen beyaz kumu ve plaj partileri ile Mykonos Beach de bu yaza damga vuracak. Dünyaca ünlü beach club'lardan ilhamla dizayn edilen Mykonos Beach Club, özel konseptlerle yorumlanan tematik partilerle günün ilk ışıklarına kadar keyif ve eğlence noktası olarak hizmet veriyor.

Tatilde spordan vazgeçemeyenler için de gün boyu devam eden Jumping Fitness, Zumba, Tabata, Crossfit ve Core Training gibi performansı yüksek aktiviteler ve su sporları sunuluyor. Veya dilerseniz, Aquapark'ta su üzerinde kayarken harika Akdeniz manzarasının keyfini çıkarın. Dünyaca ünlü şovlar ve özel performanslarla Akdeniz gecelerini renklendiren otelde, yaz boyunca Allen Hulsey, Todes, Prism Project, Freddie Mercury Tribute, Anadolu Ateşi ve Pelin Gedik performansları gerçekleşecek.

Özel dekorasyonu, etkileyici tasarımı ve ışık efektleri ile sihirli bir etki bırakan, üç katlı özel loca ve köşelerin bulunduğu Monkey Club ise dünyanın en iyi club trendlerinin farklı bir yansıması olarak eğlence hayatını farklı bir boyuta taşıyacak.