Ege'de bir İsviçreli
LIFESTYLE

Ege'de bir İsviçreli

Turgutreis’teki Swissôtel Resort Bodrum Beach, Dünyanın En İyi Oteli seçilmesini sağlayan yüksek konforu ve kalitesiyle yazın en iyi kaçış noktalarından.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Haziran 2019

Çimen Uzsoy G.

Bir İstanbullu "kaçmaktan" bahsediyorsa, büyük ihtimalle cebinde Bodrum bileti hazırdır. Şehrin kalabalığının, kargaşasının en güzel antidotu olan Ege mavisi, Swissôtel'in lüks geleneğiyle bir araya geldiğinde ortaya benzersiz bir tatil destinasyonu çıkıyor. 2015'ten bu yana sadece yazın değil, dört mevsim Turgutreis'te hizmet veren Swissôtel Resort Bodrum Beach, lokasyon, ambiyans ve hizmet kalitesi açısından tam puanı hak ediyor. Sonuncusu, müşteri gibi otelde konaklayan gizli müfettişler tarafından da onaylanmış durumda. Hatta öyle ki, bu anlamda tüm dünyadaki Swissôtel'ler arasında en yüksek puana sahip olan tesis burası.

Otel, modern tasarımlı, geniş, konforlu odaları, açık ve kapalı havuzları, spa'sı ve 30 Mayıs itibariyle terasta hizmet vermeye başlayan La Scarpetta İtalyan restoranıyla kusursuz bir tatilden bekleyeceğiniz her donanıma sahip. Birkaç dakika yürüme mesafesinde bulunan kumsalı ise muhteşem bir gün batımına ev sahipliği yapıyor.

Resort'ta otelin yanı sıra rezidans villalar da var. Dikey bahçelerin kapladığı duvarlarla adeta doğa içerisine gizlenmiş bu villalar, satın alınabildiği gibi kiralanabiliyor da. Ana otelden ziyade denize sıfır ultra lüks bir villada konaklamak isteyenler için mükemmel seçenek. Bu arada, Swissôtel'i Bodrum'a kazandıran Çağdaş Holding'in diğer bir projesi olan, yine otel ve rezidanslardan oluşacak Swissôtel Resort Bodrum Hill de 2020 itibariyle Bodrum merkezde kapılarını açmaya hazırlanıyor.