Maçka'da buluşalım
LIFESTYLE

Maçka'da buluşalım

Nişantaşı’nın en güzel binalarından birinde konumlanan Park Hyatt Istanbul – Maçka Palas, uluslararası markaların butiklerine ve şehrin en gözde restoranlarına yürüyüş mesafesinde.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Ağustos 2019

Gucci mağazası ile La Petite Maison Restaurant'ı da bünyesinde barındıran Park Hyatt Istanbul – Maçka Palas'ın iç dekorasyonu, New York'un tanınmış firmalarından Gerner Kronick + Valcarcel'den Randy Gerner tarafından tasarlanmış. 1922 yılında, Milano saraylarından etkilenen İtalyan asıllı Mimar Guilio Mongeri tarafından inşa edilen bu Art Deco tarzdaki bina, yaratıcı iç dekorasyonuyla farkını ortaya koyuyor.

Mimar Randy Gerner, İstanbul ve Maçka Palas'ın zengin tarihi dokusunu en gelişmiş teknoloji öğeleri ile birleştirerek, eski ve yeninin yansımalarını içeren bir mekan yaratmış. Türk mimarisinin geleneksel motifleri ve ikonları günümüzün ölçek ve komposizyonları doğrultusunda sunulurken, mevcut mimari detaylar özenle restore edilmiş, aydınlatma ve ince ayrıntılar çağdaş mimari öğelerle tamamlanmış.

Otelin Bronz Sokak'ta bulunan girişinin hemen solundaki duvarda, yarım ay şeklinde yer alan, gün boyunca farklı lezzetlerin tadılabileceği Wine Bar'ı da kapsayan Lounge at Park Hyatt, Nişantaşı'nın canlı atmosferinde alışveriş yorgunluğunu atmak üzere keyifli bir mola için çay saatlerine ev sahipliği yapıyor. Otelde ayrıca üst düzey mini toplantılar ve özel organizasyonlar için boardroom düzeninde iki adet toplantı salonu yer alıyor.

5 Park Suit, 2 Teras Suit, 1 Executive Suit, 1 Diplomatic Suit ve 1 adet Kral Dairesi dahil toplam 90 lüks odaya sahip olan Park Hyatt Istanbul – Maçka Palas'ta misafir odalarının tümü geniş bantlı hızlı internet erişimi, telesekreterli dijital telefonlar, LCD ekran televizyonlar ve bluetooth ses sistemleri gibi son teknoloji ürünler ile donatılmış.

Otelin fark yaratan özelliklerinden biri de odaların neredeyse üçte birlik alanını kaplayan, fosilleştirilmiş kireç taşı ile giydirilmiş, yerden ısıtmalı ve buhar üniteli banyolar. Tüm oda tiplerinde yağmur duşu ve küvet ayrı olarak konumlandırılmış. Özel tasarlanan 25 adet spa odasında ise otantik Türk Hamamı keyfi için ısıtılmış banyo oturma ünitesi ile birlikte 5 değişik banyo seçeneği sunuluyor.

Tüm Park Hyatt otelleri, günümüzün seçici ve bireysel seyahat eden misafirleri için üstün servis anlayışını zarif bir stille birleştiren kişiye özel hizmetler sunuyor. Bu sentezin en etkileyici temsilcilerinden biri olan Park Hyatt Istanbul – Maçka Palas, İstanbul'u yürüyerek keşfetmek için de doğru başlangıç noktası.