Mykonos'tan seyahat notları
LIFESTYLE

Mykonos'tan seyahat notları

Londra’da yaşayan Beyrut doğumlu tasarımcı Racil Chalhoub, mitolojik hikayelerden romantik manzaralara uzanan gezi notlarıyla, Mykonos’taki favori adreslerini paylaşıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Ekim 2019

Mykonos'u anlatan üç kelime
"Enerjik, büyüleyici ve mutlu."

Nerede konaklamalı?
"Belvedere Hotel'i seviyorum. Mykonos merkeze yürüme mesafesinde olan otel, taksi bulmanın zor olduğu akşam saatleri için uygun bir bölgede konumlanmış."


Racil Chalhoub, kendi tasarımı olan elbisesiyle

Sevilen lezzetler
"Yunan mutfağından lezzetler sunan La Maison de Katrin'in çikolatalı kekine bayılıyorum. Adanın en taze ahtapotları için tercihim Spilia. Scorpios ise hem lezzetleri hem de temalı partileriyle öğleden sonra gidip, akşama kadar aynı mekanda kalmanıza olanak sağlayan harika bir adres."

Favori manzara
"Caprice Bar'ın terasında gün batımını izlemek; Mykonos'un yel değirmenlerini seyrederek, güneşin suyun üzerinde alçalmasına tanık olmak muazzam bir keyif."

Bakım için gerekenler
"Clé de Peau Radiant Multi Repair yüz ve vücut yağı, Davines saç kremi, Institut Esthederm güneş kremi, dudak ve yanaklar için renklendirici bir balm."

Macera için öneri
"Apollo ve Artemis'in doğduğu topraklar olan Delos Adası'nı gezmek için bir gününüzü ayırın. Efsaneye göre bu adanın Mykonos'a yansıttığı güçlü enerji sayesinde ziyaretçiler uykuya ihtiyaç duymuyor!"


Belvedere Hotel'in panoramik manzarası

Bilinmeyen bir not
"Arabayla yolculuk etmeyi göze alırsanız, Head to Fokos harika mezelere ve her şeyden kopmanızı sağlayacak gözlerden uzak, el değmemiş bir plaja sahip."

Bavuldakiler
"Plajdan partiye geçiş yapabilen Racil elbiselerim, rüzgarlı akşamlar için büyük şallar, denim şortlar, Reformation üstler, Lisa Marie Fernandez bikiniler, Sleepy Jones pijamalar, deniz kabuklu kolyeler, Rebecca de Ravenel büyük küpeler, Aquazzura x Racil sandaletler, YSL ya da Celine güneş gözlüğü ve Muzungu Sisters plaj çantası."