Marks & Spencer ile tüm kadınlara pembe kurdele
LIFESTYLE

Marks & Spencer ile tüm kadınlara pembe kurdele

İçgiyim dünyasının vazgeçilmez markası Marks & Spencer, Fibaemeklilik ile ortaklaşa yürüttüğü Pembe Kurdele Projesi ile yine farkını ortaya koyuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Ekim 2019

Alışveriş deneyimini tek bir çatı altında sunduğu zengin koleksiyonlarıyla farklı kılan Marks & Spencer, Ekim ayına özel tüm mağazalarında kadın sağlığı konusunda farkındalık yaratmak üzere Fibaemeklilik ile özel bir farkındalık projesine imza attı ve "Pembe Kurdele" projesini hayata geçirdi.

400 TL ve üzeri içgiyim dahil alışverişlere 5.000TL Teminatlı "Pembe Kurdele Paketi" hediye

Marks & Spencer'ın Fibaemeklilik ile ortak yürüttüğü "Pembe Kurdele" projesi büyük bir ilgi ve heyecanla destek görüyor. Bu proje ile Marks & Spencer ve Fibaemeklilik, Türkiye'de meme sağlığı konusunda toplumda bilinç ve farkındalık yaratmayı hedefliyor. Pembe Kurdele, başta meme kanseri olmak üzere altı farklı kadın kanserini kapsayan özel bir hayat sigortası ürünü.

14 Ekim'e kadar Marks & Spencer mağazalarından 400 TL ve üzeri iç giyim dahil alışveriş yapan herkese 5.000TL teminatlı Pembe Kurdele Sigortası Hediye ediliyor.

Üstelik, 3 – 14 Ekim tarihleri arasında tüm kadın iç giyim koleksiyonunda 2. Ürüne %40 İndirim fırsatı da mağazalarda ve marksandspencer.com.tr'de alışverişi daha keyifli hale getiriyor.

Marks & Spencer "Meme sağlığı için önce doğru sütyen" diyor

Marks & Spencer'ın iç giyim koleksiyonlarının bulunduğu mağazalarda, "bra-fitter" olarak adlandırılan özel eğitimli içgiyim danışmanları doğru sütyen ölçüsünün alınması, beden yapısına uygun doğru parçanın bulunması konusunda hizmet veriyor. Marks & Spencer uzman iç giyim danışmanları, doğru iç giyim ölçüsünü belirlerken müşterilerine kendi bedenleri hakkında gerçekçi bilgiler veriyor ve bu bilgiler eşliğinde de doğru sütyenin seçilmesini mümkün kılıyor.

En yakın mağazayı öğrenmek ve Marks & Spencer kampanyalarından herkesden önce haberdar olmak için "Marks & Spencer Türkiye" mobil uygulamasını indirebilirsiniz.