Home Art 25 Yaşında!
LIFESTYLE

Home Art 25 Yaşında!

Ülkemizin en iyi restoranlarının büyük heyecanla katıldığı Restoran Haf tası, bu yıl da damaklarda nefis tatlar, hafızalarda güzel anılar bıraktı. Gastronomi tutkunlarını ağırlayan organizasyon kapsamında Home Art dergisi Halat By Divan’da 25. yılını kutl

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Aralık 2019

Gastronomiyle sosyal yaşamın tüm dinamiklerini bir araya getiren Restoran Haftası'nın onuncusu bu yıl 15-30 Kasım tarihleri arasında 'Türk Mutfağı' teması ile lezzet severleri hem yemeğe hem de yeni deneyimler yaşamaya davet etti. İstanbul'un en önemli restoranlarının ve en değerli şeflerinin katıldığı proje kapsamında 25. yılını kutlayan Home Art dergisi konuklarına, Haliç kıyısında yer alan Rahmi M. Koç Müzesi içerisindeki Halat By Divan ev sahipliği yaptı. Tarihi Yarımada'nın büyüleyici güzelliği eşliğinde Home Art'ın 25 yılına şahitlik eden mimar, iç mimar, tasarımcı, sanatçı ve yazarların nefis sunumlarla ağırlandığı gecede Halat By Divan, konuklara özel tariflerden oluşan mönü ile yepyeni deneyimler yaşattı.



DJ Ruud'un müzikleri eşliğinde eğlenceli saatlerin geçirildiği kutlama gecesinde, SG İmalathane'nin kurucusu Selda Güleç ve www.denizinpastanesi.com'dan Deniz Kızıltan'ın Home Art için özel olarak tasarladığı pasta kesildi.



Türk mutfağının değerlerine sahip çıkmak hedefiyle yola çıkan ve attığı her adımda Türk mutfak kültürünü korumak, yaygınlaştırmak ve geliştirmek misyonuyla hareket eden Metro Türkiye ise Restoran Haftası'nda üstlendiği gastronomi partneri rolü ile yerel değerlere bir kez daha sahip çıkmış oldu.