Kraliçenin fotoğraf albümünde Meghan'a yer yok!
LIFESTYLE

Kraliçenin fotoğraf albümünde Meghan'a yer yok!

Meghan Markle ve Prens Harry, sekiz aylık oğulları Archie ile birlikte çekilen fotoğrafı Noel kartı olarak yayınladı. Kraliçe, Noel konuşmasını yaptığı masasında, aile üyelerinin fotoğrafları arasında Meghan Markle, Prens Harry ve Archie'nin fotoğrafına y

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Aralık 2019

Meghan Markle ve Prens Harry, bebekleri Archie ile çıktıkları Kanada tatili sonrası Noel için İngiltere'ye döndü. Çift, Kraliçe Elizabeth'in her yıl geleneksel olarak Buckingham Sarayı'nda verdiği Noel öncesi yemeği kaçırdı ve dolayısıyla kraliyet ailesinin geleneksel Neol aile fotoğrafında da yer almayacak.

Kraliyet görevlerine altı haftalık ara veren Sussex ailesi, yayınladıkları Noel kartıyla yeniden adlarından söz ettirdi. Noel kartında çiftin sekiz aylık oğulları Archie merkezde yer aldı. Elektronik kartta, "Mutlu Noeller ve ailemizden size mutlu yıllar" denildi.

Buckingham'daki geleneksel yemeğe katılmayan Meghan Markle ve Prens Harry, Kraliçe'nin Noel mesajı verdiği kareye de giremedi. Kraliçe, masasında oğlu Prens Charles ve eşi Camilla, eşi Prens Philip, Kate Middleton ve Prens William'ın ailece çektirdiği Noel fotoğrafı ve babası 6. George'un fotoğrafına yer verdi.

Kate Middleton ve Prens William, üç çocuğuyla birlikte çektirdikleri bu fotoğrafı Noel kartı olarak yayınlamıştı.