Louis Vuitton'dan NBA Larry O'Brien Kupası'na özel çanta!
LIFESTYLE

Louis Vuitton'dan NBA Larry O'Brien Kupası'na özel çanta!

Louis Vuitton, NBA Larry O'Brien Kupası için özel olarak bir kupa taşıma çantası hazırladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Ocak 2020

"Zafer Louis Vuitton ile seyahat ediyor": Lig'in bu alanda yapılan ilk iş birliği doğrultusunda Fransız modaevi, NBA'in ilk resmi kupa taşıma çantası sponsoru oldu.

Louis Vuitton, NBA ile yıllara yayılacak iş birliklerini duyurarak NBA'in ilk resmi kupa taşıma çantası üretici oldu. İş birliği Louis Vuitton'un bir Kuzey Amerika spor ligi ile ilk ve tek ortaklığı olma özelliğini taşıyor.

Louis Vuitton'un Paris'in biraz dışında konumlanan tarihi Asnières atölyesinde el işçiliği ile üretilen taşıma çantası Maison'un imzası niteliğindeki Monogram baskısı ile kaplandı ve geleneksel pirinç aksesuarları ile tamamlandı. Özel taşıma çantası her sene Haziran ayında finallerden galip çıkan NBA takımına sunulan Larry O'Brien kupasını taşıyacak ve sunacak.

Louis Vuitton CEO'su Micheal Burke iş birliğini "Louis Vuitton ve NBA kendi alanlarında lider ve ikonik isimler, bu iki yapı beraber heyecan verici, beklenmedik ve tarihi anları şekillendirecekler." diyerek özetliyor ve ekliyor: " Louis Vuitton uzun yıllardır dünyanın en çok arzulanan kupaları ile özdeşleşmiş bir marka, bu ikonik iş birliği ile mirasımızı devam ettiriyoruz – zafer gerçekten de Louis Vuitton ile seyahat ediyor!"



NBA Yöneticisi Mark Tatum ise iş birliğini anlatırken "NBA Final maçları ikonik oyuncular ve unutulmaz performanslar ile tanımlanıyor; Larry O'Brien kupası ise bu deneyimin tamamlayısı. Louis Vuitton'un geleneği, mirası ve kimliği NBA ile doğal bir sinerji içerisinde, dolayısıyla bu iş birliği şampiyonluk kupamızı dünyadaki tüm takipçilerimize eşsiz ve hak ettiği şekilde sunmamızı sağlayacak." ifadelerini kullanıyor.

NBA ve Louis Vuitton önümüzdeki süreçte bu sembolik kupanın etkileyici hikayesini dünyaya anlatmak için beraber çalışmaya devam edecek. NBA ile geniş iş birliğinin bir parçası olarak Louis Vuitton her sene kısıtlı sayıda üretilecek bir kapsül koleksiyonu müşterilerinin beğenisine sunacak.



Bu iş birliği doğrultusunda Charlotte Hornets ve Milwaukee Bucks arasında 24 Ocak'ta oynanacak ve beIN SPORTS tarafından canlı yayınlanacak maç, tarihte ilk kez Fransa'da yapılacak bir NBA maçı olma özelliğini taşıyor.