Yeni alışkanlığımız: L’Addict
LIFESTYLE

Yeni alışkanlığımız: L’Addict

2019’un son günlerinde Kuruçeşme’de kapılarını açan L’Addict, menüsü, ambiyansı ve müzikleriyle daha ilk günden müdavim kitlesini yaratmaya başladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Şubat 2020

Çimen Uzsoy G.

New York'ta geçen dizi ler in değişmeyeni; karakterlerin her fır satta bir araya geldikleri, müdavimi oldukları mekandır. Sıcak, samimi atmosfere ve lezzetli bir menüye sahip, aşırı büyük ve kalabalık olmayan, sohbetinizin güzel müziklerle bastırılmadan destekleneceği o ideal cafe ya da restoranı bulmak dizilerdeki kadar kolay değil. Aralık sonunda Kuruçeşme'de açılan L'Addict ise tam da bu özelliklere sahip.

Fransız bistrolarından ilhamla tasarlanan restoran- bar, öğle ve akşam yemekleri için Akdeniz ağırlıklı dünya mutfağı sunuyor. Burger, pizza çeşitleri; çorba, bruschetta, peynir tabağı, dana carpaccio gibi başlangıçlar; makarnalar, salatalar ve fırında dil balığı, biftek, şnitzel gibi ana yemekler var. Porçini mantarlı risotto'su şehrin en iyilerinden. Tatlı olarak ise crème brûlée, panna cotta ve tiramisunun yanı sıra bal kabaklı mascarpone ve sıcak çikolatalı sufle yemeğe mükemmel bir final oluşturuyor.

Yemeğin ardından müziğin enerjisi artıyor ve misafirler geceye hazırlanıyor. Bu arada, Perşembe, Cuma ve Cumartesi akşamları canlı DJ performansı var.