Hayallerdeki tatil
LIFESTYLE

Hayallerdeki tatil

Yeşillikler içerisindeki mimarisi, her zevke hitap eden farklı restoranları, mavi bayrak ödüllü plajları ve çok daha fazlasıyla misafirlere eşsiz bir tatil yaşatan Voyage Otelleri, vazgeçilmezler listesinde yer alıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Şubat 2020

Voyage otel zinciri, kurulduğu yıldan bu yana misafir memnuniyeti konusundaki özeniyle dikkat çekici. Mimari özellikleri ve ferah atmosferleriyle öne çıkan tesisler, yüksek standartlı hizmetleriyle misafirlere unutulmaz bir tatilin kapılarını açıyor. Kısmi renovasyonla yeni dokunuşlar eklenen Voyage Torba, birbirinden özel yenilikleriyle 2020 sezonunda fark yaratmak için iddialı bir adres. Yeni eklenecek oda tipleri, plaj alanındaki degisiklikler, iskeleler ve restoranlarla Voyage Torba, her anı unutulmaz deneyimlere dönüştürmeye hazırlanıyor.

VOYAGE TORBA
Özel konumuyla bölgedeki sayılı düz alanlardan biri üzerine kurulu olan Voyage Torba, Bodrum tatillerinin vazgeçilmezleri arasında. 2020 yaz sezonuna yeni oda tipleri, 24 saat hizmet veren yeni restoranı Cuisine24 ve bambaşka bir atmosfere bürünen A La Carte Sokağı ile hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Voyage Torba'nın alıştığınız şıklık ve konforunu yenilenen yüzüyle deneyimlemek için geri sayım başlıyor.

Otelde gerçekleşecek kısmi renovasyon dahilinde yapılacak yenilikler arasında; konforlu ve ideal ısılarda yemek yiyebileceğiniz özel iklimlendirme sistemi ve dizaynları yenilenen birbirinden şık restoranlar da bulunuyor. Fark yaratan yiyecek ve içecek konseptiyle her şey dahil hizmetin sınırlarını zorlayan otelde, zengin açık büfelerin kurulduğu ana restoranın yanında 7 a la carte restoran, pastane ve konsept barlar hizmet veriyor.

VOYAGE BODRUM
Tatil boyunca Bodrum Kalesi'nin kusursuz manzarasıyla uyanmak… Bodrum mimarisini yansıtan odaları, merkeze yakın konumu ve Mavi Bayraklı plajı ile Voyage Bodrum, her detayda size unutulmaz bir Ege tatili yaşatıyor. Tesisin Bodrum Kalesi'ne bakan plajında yılın stresini atabilir, ruhunuzu şımartan bir deneyim yaşayabilirsiniz. Ana restoranın dışında dünya mutfağından lezzetler sunan a la carte restoranda sıra dışı tatlar deneyebilirsiniz. Dileyen misafirler için tesiste donanımlı bir SPA merkezi de yer alıyor.

Bodrum merkeze sadece 900 metre uzaklıktaki tesis, misafirlerine eğlence dolu bir tatilin kapılarını açıyor. Gündüz Voyage Bodrum'un şık hizmetleriyle kendini şımartan misafirler, akşamları ise Bodrum gecelerinin ışıltılı renklerine ortak oluyor.

VOYAGE TÜRKBÜKÜ
Voyage Türkbükü, bir yanda Hebil Koyu diğer tarafta ise Bodrum havasını yaşatan muhteşem bir atmosfere sahip. Muhteşem bir koyun yanı başında bulunan otel, doğayla olan ilişkisini verdiği üstün hizmet kalitesiyle birleştiriyor. Odaların yeşillikler arasına yayılan bloklarda yer aldığı tesiste misafirleri, dünya mutfaklarını buluşturan ana restoranın haricinde iki a la carte restoran ağırlıyor. Biri Akdeniz diğeri Türk mutfağının en özel lezzetlerini sunan restoranların yanı sıra iki snack restoran ile birlikte pastane, dondurma büfesi, manav ve dört konsept bar hizmet veriyor. Denize sıfır konumdaki tesisin Mavi Bayraklı plajında gün boyu denizin ve Bodrum atmosferinin tadını çıkarabilirsiniz. Ya da tesisin SPA merkezinde kendinizi uzman terapistlerin rahatlatan uygulamalarına bırakabilirsiniz. Çocuklar için de etkinlik seçenekleri olan tesiste, minikleri mini kulübün deneyimli
eğitmenlerine bırakıp kendinize zaman ayırmak harika bir seçenek olabilir.

VOYAGE SORGUN
Her adımınızda Voyage şıklığını yaşatan Voyage Sorgun, Sorgun Ormanı'nın yanı başındaki konumuyla muhteşem bir doğa ve sınırsız konforu bir araya getiriyor. Tesisin ana restoranı Degusto, Türk ve dünya mutfağının en özel lezzetlerini geniş bir yelpazede sunuyor. Farkını her alanda açıkça gösteren tesis, a la carte restoranlarıyla da misafirlerin beğenisine açık. Her ülkeden, her milletten misafire sahip olan Voyage Sorgun, bildiğiniz, tanıdığınız lezzetleri usta şeflerin yorumlarıyla baştan yaşatıyor. Tesisin a la carte restoranları Steak House Carino, İtalyan Restoranı Vista, Çin & Teppanyaki Restoranı Wén, Türk Restoranı Tepsi, Rum Restoranı Buzuki ve 24 saat hizmet veren Cuisine24 ile her akşam farklı bir ülkenin mutfağına misafir olmak mümkün. Deniz kıyısında özel konsept bir diskosu bulunan Voyage Sorgun'da eğlence hiç bitmiyor. Yaz boyunca dünyaca ünlü isimlerin ve grupların sahne aldığı tesiste gün içerisinde yapılan havuz oyunları ve partiler de tatile renk katıyor. Çocuklar için de sınırsız eğlence seçeneğinin bulunduğu tesiste kapsamlı bir mini kulübün yanı sıra sahilde hizmet veren üstü kapalı bir oyun alanı ve aquapark bulunuyor.

VOYAGE BELEK GOLF & SPA
Alıştığınız Voyage hizmetini yeni konseptler ve hizmetlerle almak isterseniz Voyage Belek, yeni sezonda sizler için güzel bir alternatif oluşturacak. Tüm alanları yenilenen otelin her detayı özenle hazırlanan odalarında, sınırsız konforu ve şıklığı yaşayacaksınız. Özel bir mimari tasarıma sahip olan odaların yeni konsepti tatilinize ayrıcalık katacak. Premium markalarla zenginleştirilen içecek seçkisi ve özel menüleri ile a la carte restoranlarda da pek çok yenilik söz konusu. Sayısı artırılan konsept barların ve 24 saat boyunca a la carte hizmet vermeye hazırlanan Cuisine 24'ün enfes sunumları lezzet avcılarını fazlasıyla memnun etmeye hazır.Tesise erken gelerek odasını, çıkış gününde ise transfer ya da uçak saatini bekleyenler için oluşturulan yeni dinlenme alanı free lounge hem tatil öncesinde hem de tatil bitiminde Voyage ayrıcalığını yaşatacak. Caretta carettalara ev sahipliği yapan plajı, iddialı golf kompleksi Montgomerie Golf Club'ın ayrıcalıkları, çocuklar için renkli eğlence alanları ve lezzet şöleni sunan seçenekleriyle Voyage Belek, tatilin her anını özel kılmayı garantiler nitelikte.