Cosmopolitan'ın Hediyesi İyi Yaşam Kartları
LIFESTYLE

Cosmopolitan'ın Hediyesi İyi Yaşam Kartları

Ünlü Amerikalı influencer Kelsea Moscatel’ın kapağını süslediği Cosmopolitan Mart 2020 sayısı, sizi bahara hazırlayacak dopdolu içeriğinin yanı sıra ‘21 Günde Yeni Sen’ başlıklı İyi Yaşam Kartları hediye ediyor. Kaçırmayın!

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Mart 2020

21 günde, 21 adımda farkındalığınızı artırıp, kendinizin daha iyi bir versiyonu olma fikri kulağa nasıl geliyor? Muhteşem mi? Yoksa kesinlikle imkansız mı? İşte Cosmopolitan'ın hediyesi 21 karttan oluşan bu program kendinizin daha iyi bir versiyonu olmanıza yardımcı olmak için uzmanların yönlendirmeleriyle hazırlandı. Kim olursanız olun; farkındalık çalışmalarıyla, egzersiz rutinleriyle, beslenme düzenleriyle ilişkiniz ne seviyede olursa olsun bu kartlardan faydalanabilirsiniz.

Değişime Hazır mısınız?
Peki, kartlarınızı nasıl kullanmalısınız? Önce kartlarınızı inceleyin ve hangi konuda -egzersiz rutini mi, beslenme düzeni mi, düşüncelerinizin niteliği mi- değişime daha fazla ihtiyacınız var, karar verin. Ve ona göre, kartlarınızı seçip, önerileri uygulamaya başlayın. Dilerseniz de, kartlarınız arasından herhangi bir tane seçin ve işe ilk olarak onunla koyulun. Önemli olan "nasıl ve ne şekilde başlayacağınızı bilemediğiniz o döngüyü kırmak ve gerekli motivasyonu bulmak. Kartları kullanırken önemli bir tavsiyemiz de, mutlaka bir defter edinmeniz ve düşüncelerinizi, planlarınızı yazmanız yani kendinizle ilgili tüm isteklerinizi yazıya dökmeniz. Umuyoruz, kartlarımız amacına ulaşır ve siz baharı yeni ve en iyi versiyonunuzla karşılarsınız...