Maxx Royal Kemer Resort lüks ile doğanın uyumu
LIFESTYLE

Maxx Royal Kemer Resort lüks ile doğanın uyumu

Maxx Royal Kemer, sizi evinizin sıcaklığını sunan odalarında birbirinden özel hizmetlerle ağırlarken, doğaya saygılı mimarisi ile de dikkat çekiyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Mart 2020

Yıllardır alışılagelen ve gezmek, görmek, keşfetmek üzerine yerleşmiş olan seyahat algısı yeni nesil seyahat anlayışıyla birlikte tamamen değişikliğe uğruyor. Artık misafirler için sadece lüks bir otelde konaklamak değil, bunun ötesine geçen deneyimler yaşamak çok daha önemli. Seyahat severler her anı unutulmaz kılacak tatiller yaşamayı tercih ediyor. Deneyimlemek için gezmek, eşsiz deneyimler yaşamak ve lüks bir hikayenin kahramanı olmak gibi olguların önem kazandığı bu süreçte, dönemin yükselen değerlerine ve bu değerler sayesinde belirlenen trendlere uyum sağlamak da son derece önem kazanıyor.

Hayalinizdeki tatili her anı unutulmaz bir deneyime dönüştürmek için kişiye özel konaklama deneyimini kusursuzlaştıran Maxx Royal Resorts, otele adımınızı attığınız ilk andan itibaren başlayıp, tatilinizin son gününe kadar sunduğu hizmetlerle ayrıcalıklı bir dünya yaratıyor.

Klasik hizmetlerin ötesinde hafızalardan silinmeyecek deneyimler yaşatmaya odaklanan Maxx Royal Resorts, misafir tercihlerine uygun ortam hazırlama ve kişiye özel hizmetler konusunda da yaratıcılığını konuşturuyor. Maxx Royal dünyası, otelde sunulan eşsiz hizmetlerin yanı sıra isteklerine uygun şekilde karşılanma ve oda hizmeti gibi pek çok alanda özel beklenti içerisinde olan misafirleri, fazlasıyla memnun etmeye hazır!

Maxx Royal, kişisel tatil asistanı (Maxx Assistant) hizmeti ile tatil başlamadan önce ve tatilin her anında hep yanınızda... Her bir misafir için özel olarak atanan tatil asistanı, misafirin profiline, tatilden beklentisine ve isteğine göre tüm tatili yönlendirebiliyor.

Sizin için restoran rezervasyonlarından yastık seçimine, spor takviminizi hazırlamaktan özel taleplerinize kadar her detayı gerçekleştiren asistanınız sayesinde, yalnızca size özel unutulmaz bir tatilin kapıları aralanıyor.

Dilediğiniz restorandan talep ettiğiniz diyet, vegan veya glütensiz özel menüler, spor rutininizi devam ettirecek profesyonel eğitmenler, özel günleriniz için özenli kutlamalar, kişiye özel SPA programları, hatta tercih ettiğiniz kokuya göre konaklamanız süresince odanızın mis gibi kokmasının sağlanması gibi tatilinizi en iyi şekilde geçirmeniz için gerekli olan en ufak detaylar bile düşünülüyor.

Ev Konforunda Lüks Tatil
Ailece çıkılan uzun tatillerde sevdiklerinizle keyifli zaman geçirirken her detayı sizin için tasarlanan yaşam alanlarında konforlu bir konaklamaya ulaşmak mümkün.

Konakladığınız otelin lüks olanaklarının ve sadece size özel hizmetlerinin yanı sıra evinizin sıcaklığını hissettiren bir atmosfere sahip olması da son derece önemli. Maxx Royal Resorts bunu mükemmel bir şekilde başarıyor.

Odanıza girdiğinizde kahve makineleri, ev tarzı bir mutfak, oturma alanı ve daha pek çok hizmet ile evinizde gibi hissetmenizi sağlayacak pek çok olanakla Maxx Royal dünyasının tüm ayrıcalıkları sunuluyor. Maxx Royal Kemer Resort'un odaları bu konseptin en güzel örnekleri arasında bulunuyor. En küçük süiti bile 100 m2 olan tesiste, oturma alanı, geniş bir gardırop, soyunma ve hazırlık bölümü gibi olanaklar mevcut.

Özellikle ailece çıkılan uzun tatillerde sevdiklerinizle keyifli zaman geçirirken her detayı sizin için tasarlanan yaşam alanlarında konforlu bir konaklamaya ulaşmak mümkün.

5 odaya kadar çıkan geniş villaların kendine ait veranda, bahçe, ortak havuz veya özel havuz seçenekleri ile misafirlerin mutluluğu ve konforu en üst düzeyde tutuluyor. 24 saat sunulan oda servisi tüm öğünleri sevdiklerinizle birlikte ev konforunda geçirmenize olanak tanıyor.

Doğa Dostu Mimari
Maxx Royal Kemer, tüm bu şıklık ve zarafetin ötesinde doğaya saygılı mimarisi ve çevresel olarak sürdürülebilir uygulamaları ile hep bir adım önde. Yeşil ve mavinin binbir tonunu sunan tesiste, mis kokulu çam ağaçlarının çevrelediği koylar ve büyüleyici doğanın tam kalbinde sınırsız bir hizmete açılan kapılarla baş başa olduğunuz Maxx Royal Kemer Resort, doğa dostu mimarisi ve Yeşil Çatı sistemi ile fark yaratıyor. Yeşil Çatı sistemi ile ekolojik bir alan oluşturarak kuşlara, böceklere ve özellikle bitkilere sağlıklı bir doğal yuva sağlıyor.

Çevreye verilen zararı en aza indirgemek için büyük ambalajlı ürünlerin tercih edildiği tesis, ambalaj atığını azaltırken atıkları ayrıştırmaya da büyük özen gösteriyor. Tüm tehlikeli atıklar tesise özel dizayn edilmiş atık ayrışım depolarında ayrıştırılarak lisanslı firmalara teslim ediliyor. Su, enerji ve doğal kaynakları tasarruflu kullanmak adına tesisin dört bir yanında bulunan tasarruflu aydınlatıcılar ve enerji tasarrufu sağlayan elektronik cihazlar da doğayı koruyan bir mimarinin ürünü. Maxx Royal Kemer'in içinde bulunan keçiler, onlara özel tasarlanan peyzaj ile yaşamlarını sürdürürken, misafirler hem doğada olmanın hem de lüks olanakların tadını çıkarıyor.