‘Last Night in Soho’ ertelendi
LIFESTYLE

‘Last Night in Soho’ ertelendi

COVID-19 pandemisi nedeniyle filmlerin gösterim tarihleri ertelenmeye devam ediyor. Son olarak Edgar Wright'ın korku gerilim filmi Last Night in Soho'ya erteleme kararı geldi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Mayıs 2020

COVID-19 pandemisi nedeniyle filmlerden erteleme haberleri gelmeye devam ediyor. Edgar Wright'ın korku gerilim filmi Last Night in Soho'ya erteleme kararı geldi. Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit), Anya Taylor-Joy (Cadı), Matt Smith (Doctor Who), Diana Rigg (Game of Thrones) ve Terence Stamp (Murder Mystery)'in başrollerde olduğu filmi 2021 yılında izlenebilecek.

Başlangıçta bu sonbaharda piyasaya sürülmesi planlanan film, 2021'deki belirsiz bir güne ertelendi. Film, Don't Look Now ve Repulsion gibi klasik korku gerilim filmlerini referans alıyor. Film, hem 1960'ların Londra'sında, hem de çağdaş zamanlarda geçtiği için hikayede bir tür zaman yolculuğu bulunuyor.

Wright daha önce yaptığı açıklamada: "Başlıca karakterle ortak hislere sahibiz. İçinde yaşamadığım on yıllar için yine de nostalji duygusunu yaşamayı seviyorum ve bundan etkileniyorum. 60'ların Londra'sını düşünüyordum, bu nasıl olurdu? Şimdi bildiğiniz her şeyi bilerek geri döndüğünüzü hayal edin. Soyut bir şekilde, zaman içinde seyahat eden bir karakterinizin olduğunu... Gittiği on yılın gerçekliği belki de hayal ettiği gibi değil. Biraz "Ne istediğine dikkat et" mottosu üzerine gittik." dedi.