Friends'in özel bölümü yerine 10 sezonu yayında
LIFESTYLE

Friends'in özel bölümü yerine 10 sezonu yayında

90'ların hit sitcom'u Friends dizisinin 10 sezonunun tamamı HBO Max'te yayınlandı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Mayıs 2020

HBO'nun dijital platformu HBO Max, bugün yayın hayatına başladı. HBO Max'in Friends'in özel bölümü ile açılış yapması beklenirken, ünlü dizi Covid-19 engeline takıldı. Pandemi nedeniyle özel bölüm çekimleri ertelenince, HBO Max ikonik dizinin tamamını kapsayan 10 sezonunu gösterime sokarak yayın hayatına başladı.

Covid-19 pandemisi nedeniyle özel bölüm çekimleri ertelenen Friends hasretini eski bölümleri izleyerek giderebilirsiniz. Hayranlarının tam 16 yıl sonra yeniden buluşmak için gün saydığı Friends'in özel bölümünü izlemek için biraz daha beklenmesi gerekecek.

Dizinin yapımcı şirketinin yöneticisi Bob Greenblatt, "İlk başta dizilerin en fazla bir ya da iki ay erteleneceğini düşündük ve şimdi bundan çok daha uzun sürecek gibi görünüyor. Yıldızlar bir araya gelebilirse ve umarım üretime geri dönebilirsek, bu bölümün yaz sonuna kadar tamamlanmasını sağlayacağız. Büyük bir canlı kitleye sahip olmanın bir değeri olduğunu düşünüyoruz. Bu altı harika arkadaşın bir araya gelmesini deneyimledik ve bunu sadece kendi evlerinden yaptıkları bir çağrıyla harcamak istemedik" dedi.